15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMusulmanii americani salută moartea lui bin Laden

Musulmanii americani salută moartea lui bin Laden

Una dintre cele mai mari organizaţii musulmane din Statele Unite se bucura de eliminarea lui Osama ben Laden, apreciind că ameninţarea împotriva ţării a dispărut, relatează AFP, citată de Mediafax.

„Ne asociem compatrioţilor noştri pentru a saluta anunţul privind eliminarea liderului Al-Qaida, Osama ben Laden, ca ameninţare pentru ţara noastră şi pentru lume”, a declarat într-un comunicat Consiliul pentru relaţii americano-islamice (CAIR).

Aşa cum am declarat în mai multe rânduri de la atentatele teroriste din 11 septembrie, ben Laden nu a reprezentat niciodată musulmanii sau islamul„, a adăugat asociaţia.

„De fapt, în afară de faptul că a ucis mii de americani, el şi Al-Qaida au cauzat moartea unui număr incalculabil de musulmani din lumea întreagă”.

Zeci de mii de americani celebrează în noaptea de duminică spre luni anunţul morţii liderului Al-Qaida, ucis în Pakistan de un camando american.

Cele mai citite

Primăria București organizează o licitație pentru un împrumut de 69,6 milioane lei

ING Bank România, BRD - Groupe Societe Generale, UniCredit Bank România și Raiffeisen Bank România participă la licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB)...

A murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână

Un bărbat din comuna Adâncata, din județul Suceava, a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa...

România va fi „măturată” de ciclonul Ashely, spune ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a avertizat duminică dimineață că România va fi afectată semnificativ de ciclonul Ashley în următoarele ore, subliniind că pericolul principal...
Ultima oră
Pe aceeași temă