4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialMunca va solicita ceva mai mult, dar va si aduce dusmani noi...

Munca va solicita ceva mai mult, dar va si aduce dusmani noi sau surprize neplacute in culise. Gasiti partea buna a lucrurilor si supliniti lipsa de energie cu iscusinta.

Detasarea si realismul va ajuta sa-i convingeti pe ceilalti si sa ajungeti la rezultatele dorite. Nu grabiti evenimentele cu efect pe termen lung si incercati sa nu fiti patimas. Surprize de departe sau de la drum lung.
Intelegand problemele si pozitia celor dragi veti rezolva usor problemele care apar. Va sporesc simtul practic si randamentul, dar nu aveti abilitati financiare. Cu banii nu stati prea bine.
Tot ocupandu-va de altii, uitati de dvs. iar partenerul va fi capricios, irascibil si greu de multumit. Gesturile frumoase sunt intoarse cu aceeasi caldura.
Aveti abilitatea de a-i convinge pe cei din casa, dar fiti prudent in relatiile de la serviciu, unde sunt posibile surprize. Nici cu sanatatea nu stati prea bine si pot aparea noi afectiuni.
Mai mult tact in relatiile intime sau de la serviciu va prinde bine. Actiunile dvs. secrete pot deveni profitabile dar prietenii vor reusi sa va aduca numai necazuri.
Este bine, dar trebuie sa pastrati echilibrul intre viata personala, familie si cariera. Cineva din casa s-ar putea sa va faca o surpriza mai putin placuta sau seful nu va apreciaza suficient.
Aveti prezenta de spirit si inspiratie pentru a fi la inaltimea asteptarilor dvs. si a celorlalti. Partenerul nu va ajuta sa va faceti remarcat, poate din prea multa invidie. Apar surprize neplacute la un drum lung.
Daca va asociati cu cine trebuie, rezultatele vor fi mult mai bune. Apar cheltuieli noi iar rudele nu sunt dispuse sa va ajute. Vi se cere sa returnati un imprumut.
Vorbiti mult, sunteti inventiv, dar asa veti atrage atentia celor din jur. Mai greu va fi cu partenerul, care nu va intelege. Calatoriile scurte va relaxeaza si va ajuta sa visati la lucruri frumoase.

Cele mai citite

Cătălin Predoiu: mulțumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis mulţumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, condamnat...

Îngrijorări tot mai mari legate de Papa Francisc care nu mai merge la COP28 privind clima de la Dubai

Papa Francisc și-a anulat călătoria planificată la reuniunea COP28 privind clima de la Dubai din cauza efectelor gripei și a unei inflamații pulmonare, a...

Peste 3000 de dealeri auto îi cer lui Joe Biden să oprească inițiativa privind vehiculele electrice

O coaliție formată din peste 3.000 de dealeri auto din SUA îi cere președintelui Joe Biden, printr-o scrisoare deschisă, să stopeze inițiativa considerată agresivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă