2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialMiron Cozma vrea sa fie presedintele Romaniei

Miron Cozma vrea sa fie presedintele Romaniei

Anul acesta, cand se implinesc zece ani de la mineriada de la Costesti, Miron Cozma vrea sa infiinteze un partid care sa-i poarte numele si sa candideze pentru cea mai inalta functie in stat.

"Cu siguranta, in 2009, voi candida pentru Cotroceni. Chiar daca autoritatile nu-mi vor permite, impotriva deciziilor europene care au somat statul roman sa-mi ridice interdictiile, voi candida, fie si macar pentru a starni oprobriul public impotriva lor", a anuntat Miron Cozma, intr-un interviu pentru Gandul.

Pentru ca are interdictie de a intra in Bucuresti, el locuieste in comuna Voluntari, unde face strategiile de viitor. Fostul lider al minerilor afirma insa ca este convins ca i se vor baga bete in roate de catre autoritati, in primul rand de frica.

"Ma tin aici, ma discrimineaza. De frica. Daca le e frica de mine, sa fie sanatosi", a declarat Miron Cozma.

Miron Cozma are interzise mai multe drepturi civile pana in luna decembrie 2012. Astfel, fostului lider al minerilor i-au fost interzise, pe o durata de 5 ani, dreptul de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, precum si dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă