2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialMiron Cozma candideaza la presedintie: Ii voi lega pe toti cei 3...

Miron Cozma candideaza la presedintie: Ii voi lega pe toti cei 3 presedinti de pana acum

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, joi, la Deva, ca va candida la presedintia Romaniei in baza articolului 37 din Constitutie, care-i in permite sa se inscrie in cursa electorala.

"Articolul 37 din Constitutia Romaniei imi permite sa candidez pentru postul de presedinte al Romaniei. E adevarat, nu am voie sa votez, dar pot sa fiu votat", a explicat fostul lider al minerilor.

"Voi candida la presedintia Romaniei, indiferent daca voi putea infiinta sau nu pana atunci Partidul Muncitorilor", a spus Miron Cozma.

In ceea ce priveste modul de desfasurare a campaniei electorale, Cozma a precizat: "Voi merge din poarta in poarta pentru ca nu am bani sa-mi fac campanie."

Cat despre eventualitatea in care ar si castiga prezidentialele, Cozma a spus ca "ii va lega" pe toti cei trei presedinti de acum.

"Daca voi ajunge presedintele Romaniei, ii leg pe toti cei trei presedinti de pana acum. Voi fi primul presedinte rocker al tarii noastre. Daca nu candidez independent, atunci am un as in maneca, am un partid, infiintat deja in 1863", a declarat Cozma.

El sustine ca in sondaje ar fi situat in fata presedintelui PSD, Mircea Geoana, dar nu a putut prezenta date in acest sens din partea unor institute de sondare a opiniei publice.

"Voi starpi coruptia. In trei luni de zile va asigur ca va disparea coruptia in procent de 85 la suta. V-o spun de acum. A doua etapa este de a asigura, printr-o dezvoltare economica, un nivel de trai decent populatiei. Mi-am propus un program care vizeaza dezvoltarea economica, incepand de la agricultura catre industrie, care va incepe cu achizitia produselor agricole si se va finaliza cu industria care produce utilaje si echipamente pentru agricultura", a adaugat Cozma, care si-a mai propus un program de stabilire a tinerilor in tara.

Miron Cozma s-a aflat, vineri, la Deva, pentru a anunta inceperea procedurilor de infiintare a formatiunii politice pe care o va conduce – Partidul Muncitorilor. Cozma a aratat ca, in situatia in care justitia nu-i va accepta in acest an inscrierea oficiala a partidului, atunci va apela la o alta formatiune politica al carui nume a refuzat sa-l dezvaluie deocamdata.

Cele mai citite
00:00:37

VIDEO. Explozie în timpul unei slujbe catolice în Filipine. Patru persoane au murit

Un martor ocular a filmat momentul în care se vede cum persoane rănite sunt transportate în vehicule și duse de urgență la spital, după...

Primarul Cherecheș anunța că e prieten cu Ciolacu și Ciucă, doar cu patru luni înainte să fie condamnat la închisoare și să fie capturat...

Fostul primar de la Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care acum este arestat în Germania, anunța cu doar patru luni mai înainte că el este...

Cel puțin patru morți și zeci de răniți în Filipine, după un atac terorist

Cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac terorist produs în Filipine, în timpul unei slujbe religioase catolice, în ziua de duminică, 3...
Ultima oră
Pe aceeași temă