37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Sandu despre tricolori: Erau obositi, nu puteau sa stea in picioare

Mircea Sandu despre tricolori: Erau obositi, nu puteau sa stea in picioare

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a explicat, la sosirea de la EURO, motivul pentru care tricolorii au esuat lamentabil in partida decisiva cu Olanda: jucatorii erau atat de obositi, incat de-abia puteau sa stea in picioare.

"Puteam sa facem acest pas impreuna, sa jucam si cu Spania, dar a lipsit acel gol de la meciul cu Italia. S-a vazut ca echipa era foarte obosita, efectiv nu au putut sa stea in picioare", precizeaza persoana numarul unu din fotbalul romanesc.

De asemenea, Mircea Sandu a mai declarat ca nici nu se pune problema unei eventuale inlocuiri a lui Victor Piturca, acesta avand contract pana in 2010 cu FRF: "Piturca are un contract pana in 2010, deja e facut programul echipei nationale, dar sigur ca o sa avem o discutie pentru a nu ne mai intalni cu o astfel de situatie daca ne vom mai califica, sa poti sa faci unele inlocuiri mai ales in jocul doi. S-au realizat doua puncte importante, de ce mai departe nu s-a putut o sa analizam. Noi suntem pe locul 4 din coada, adica pe locurile 12-13", a conchis Sandu, citat de Hotnews.

Romania a ratat calificarea in sferturile de finala ale EURO 2008 dupa ce a pierdut, scor 2-0, in fata Olandei, desi batavii au folosit o echipa formata in mare parte din rezerve.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă