0.3 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialMircea Lucescu: Nu-i port pică vatmanului. Au şi ei dreptate, dar trebuie...

Mircea Lucescu: Nu-i port pică vatmanului. Au şi ei dreptate, dar trebuie să fie mai atenţi

Antrenorul Mircea Lucescu, revenit la conducerea tehnică a lui Şahtior Doneţk, spune că nu-i poartă pică vatmanului implicat în accidentul de la începutul lunii ianuarie, când maşina sa a fost lovită de un tramvai.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Lucescu se arată mai îngăduitor în declaraţii decât până acum. Întrebat dacă îi poartă ranchiună vatmanului, Lucescu a răspuns: “Nooo. Au partea lor de dreptate, că nu trebuie să intri cu maşina pe şine, dar ar trebui şi ei să fie mai îngăduitori, mai atenţi, e uman să greşeşti. Trebuie protecţie, din partea lor, din partea noastră, trebuie să fim cu toţii mai oameni!”

Lucescu a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) în 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, în urma unui accident rutier, fiind operat două zile mai târziu. Tehnicianul a fost externat pe 23 ianuarie.

Lucescu a intrat pe linia de tramvai fără să se asigure, pentru a vira la stânga, moment în care maşina sa a fost lovită de un tramvai, iar apoi a ricoşat în alt autoturism.

După accident, antrenorul a susţinut că este nevinovat şi că responsabil de accident este vatmanul care nu a oprit la timp.

Pe de altă parte, vatmanul Marian Bartoc a povestit: “M-am trezit cu Lucescu în faţa mea. Nu aveam mai mult de 15-20 de kilometri la oră. Dacă aveam vitează mai mare, cred că era mai rău. Dacă mai aveam cinci metri, puteam frâna. Dar nu am avut ce să fac.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă