13.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialDERAPAJ. Mircea Badea de la Antena3 îi insultă pe studenții care-și cer...

DERAPAJ. Mircea Badea de la Antena3 îi insultă pe studenții care-și cer drepturile și îi acuză că stau cu mâna întinsă după banii publici

Mircea Badea, realizator al postului de televiziune Antena 3, îi insultă pe studenții care-și cer drepturile legale, acuzându-i că stau cu mâna întinsă după banii publici.

“Unii studenți stau cu mâna întinsă ca cerșetorii. Au hotărât că Ordonanța de Urgență care le dă gratuitate la tren e bună. Ca atare, milogii au facut o petiție. Vedeți aici câți  milogi schelălăie după bani publici. 
P.S. Luați labele de pe banii publici, milogilor! #rezistați fără bani publici! Marș!”, a scris Mircea Badea, duminică dimineață, pe contul lui de Facebook.


Citește și: Ministerul Transporturilor: Studenții vor continua să beneficieze de transport gratuit cu trenul

 

Dreptul studenților de a călători gratuit cu trenul nu va fi anulat ci va rămâne în forma reglementată de OUG  2 / 2017, a anunţat sâmbătă Ministerul Transporturilor, după discuţiile purtate între ministrul Răzvan Cuc şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.


Câteva ore mai târziu, Mircea Badea a revenit cu o nouă postare, în care reia afirmațiile anterioare: “Foarte corect am zis! Noi muncim și plătim de ne rupem ca să ținem în spate hăndrălai buni de muncă?! În SUA până și facultatea costă, și încă foarte mulți bani. În România le subvenționăm chiar și călătoriile la munte și la mare?!”.


Comentariile lui Mircea Badea de pe Facebook au generat foarte multe replici critice sau chiar acide la adresa acestuia. Una dintre persoanele care l-au criticat este jurnalista și bloggerița Cristina Bazavan.

“E ceva fundamental greșit în omul ăsta. Frustrare, disperare, nebunie… Sigur că reducerea masivă a publicității poate fi o cauză a nervilor lui, dar asemenea mizerii n-or să aducă niciodată publicitatea înapoi. Nu există nicio țară civilizată în care o televiziune care pretinde că face “jurnalism de înaltă calitate” să nu-l dea afara pe angajatul său care face așa ceva în spațiu public. Pentru cei care lucrați la antena 3, nu vă mai mirați că vă urăște lumea… el e una dintre cauze, apoi ceea ce spuneți la tv. Trist”, a scris Cristina Bazavan pe Internet.

Mircea Badea a ripostat cu o postare insultătoare și la adresa acesteia:

“Forma de viață bazavan manipuleaza sereist. Eu nu i-am numit javre decât pe cei care ma înjurau îngrozitor, așa după cum se vede în printscreen-uri. Să dai o REPLICA unor scelerați care te injura oribil, e legitim. Dar forma de viață Bazavan nu lasă adevărul să strice o manipulare sereistă”.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Refugiații din Ucraina vor fi sprijiniți să se angajeze în România

Refugiații din Ucraina vor fi sprijiniți să se angajeze în România sau să-și deschidă o afacere în România, anunță un comunicat de presă transmis...

Corpul de control al Ministerului Justiției va verifica dacă Vlad Pascu beneficiază de vreun tratament preferențial

Ministrul Alina Gorghiu a anunțat că trimite Corpul de control al Ministerului Justiției la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a verifica dacă această instituție îi...

Sunt acuzat de ”Agenția Națională de Securitate”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține că este acuzat de Agenția Națională de Securitate (ANI) și anunță intenția de a-i da în...
Ultima oră
Pe aceeași temă