21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialMircea Badea a defilat cu pene pe fund in Pta Victoriei, dupa...

Mircea Badea a defilat cu pene pe fund in Pta Victoriei, dupa ce a pierdut pariul cu Emil Boc (VIDEO)

Realizatorul TV Mircea Badea s-a tinut de cuvant si, in ciuda gerului din Capitala, a defilat joi noapte, dezbracat si cu pene pe corp, in Piata Victoriei, pentru a onora pariul facut cu premierul Emil Boc. Acesta a reusit sa inaugureze pe 1 decembrie primii 42 de kilometri din Autostrada Transilvania.

"Am fost in Piata Victoriei, la minus 7 grade Celsius, in pielea goala, cu pene pe organism. A fost senzational. Veti vedea dovada in direct si la cote maxime de audienta in emisiunea de luni seara", promitea Badea pe blog, consultat de ziare.com.

El a confirmat informatia si in timpul emisiunii "In gura presei" de la Antena3, de vineri seara, cand a precizat sa si-a respectat pariul, desi nu considera ca cei 42 de kilometri inaugurati au toate caracteristicile unei autostrazi.

Mircea Badea a declarat pe la inceputul anului ca, daca se finalizeaza lucrarile respective pana la 1 decembrie, va merge costumat cu pene pe partea dorsala in Piata Victoriei din Capitala.

A fost un fel de pariu facut cu Emil Boc, o disputa de la distanta, la care premierul a raspuns de fiecare data cand a avut ocazia.

Pariul dintre Boc si Badea a avut hazul lui o perioada. Mai dramatic este insa ca miza finalizarii acestei lucrari nu a fost nicidecum argumentarea cheltuirii banului public, ci mai degraba, dorinta fierbinte, am putea spune, ca Boc sa-l vada pe Badea cu pene pe fund.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă