27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialMinus 20 de grade Celsius in municipiul Sibiu

Minus 20 de grade Celsius in municipiul Sibiu

Meteorologii sibieni au anuntat ca noaptea de duminica spre luni a fost cea mai geroasa din aceasta iarna, in municipiul Sibiu inregistrandu-se minus 20 de grade, mai frig decat in zona montana, la Balea Lac fiind minus 19 grade Celsius, informeaza Mediafax.

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, in noaptea de duminica spre luni au fost minus 20 de grade Celsius in municipiul Sibiu, fiind cea mai scazuta temperatura din judet.

La Balea Lac, unde de obicei se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din judet, au fost minus 19 grade Celsius si strat de zapada de 50 de centimetri, la Paltinis s-au inregistrat minus 17 grade Celsius, iar la Dumbraveni, in zona de nord a judetului Sibiu, au fost minus 15 grade Celsius.

Stratul de zapada la Sibiu masoara 18 centimetri, iar reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Sibiu au anuntat ca la sfarsitul saptamanii 16 persoane au ajuns la spital cu fracturi, dupa ce au cazut pe gheata. In plus, o persoana a ajuns la spital cu hipotermie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă