40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialMinistrul Meleșcanu susține că migrația nu e o problemă pentru România pentru...

Ministrul Meleșcanu susține că migrația nu e o problemă pentru România pentru că au venit doar 700 de oameni. În total vom primi 2000

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a susținut, luni, că fenomenul migrator nu reprezintă o presiune pentru România, informează Digi 24.

Șeful diplomației a susținut că România, spre deosebire de unele state occidentale, continuă să rămână doar o țară de tranzit pentru migranți.

Teodor Meleșcanu a precizat că în România se află în acest moment 700 de refugiați și că urmează să sosească alții, numărul total pe care poate să-l primească România fiind de 2000 de persoane.

Ministrul Meleșcanu a precizat că refugiații care vor veni provin din Grecia și din Italia.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă