5.4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialMinistrul britanic de Interne confirmă un "contact" între soţia prinţului Charles şi...

Ministrul britanic de Interne confirmă un “contact” între soţia prinţului Charles şi un protestatar

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, a declarat că a existat un “contact” între soţia prinţului Charles, Camilla, şi unul dintre protestatarii care au atacat maşina lor joi, dar nu a confirmat informaţiile conform cărora ducesa a fost lovită cu un baston, relatează BBC News Online, citat de Mediafax.

Protestatarii, care scandau “jos capetele lor”, au atacat maşina care îi transporta pe prinţul Charles şi pe ducesa de Cornwall, pe strada Regent. Autovehiculul Rolls-Royce a fost lovit, stropit cu vopsea, iar un geam a fost spart.

Potrivit unor surse, Camilla a fost lovită cu un baston, prin unul dintre geamurile maşinii, în timp ce cuplul regal mergea la London Palladium.
“Nu sunt sigură despre termenul «lovită cu un baston». Înţeleg că a existat un contact”, a declarat Theresa May pentru Sky News. Ministrul a precizat că nu a luat în considerare posibilitatea de a-şi prezenta demisia din cauza acestui incident.

“Acesta este un incident care trebuie examinat de Poliţia Metropolitană, iar ei asta fac. Astfel, vom avea în curând detaliile”, a adăugat ea. Comisarul Poliţiei Metropolotane, Sir Paul Stephenson, a discutat cu prinţul Charles în urma incidentului, iar poliţia a publicat imagini cu 14 presupuşi participanţi la proteste.

În urma incidentului, au existat speculaţii că prinţul Charles ar putea renunţa la Rolls-Royce pentru un vehicul mai sigur. Theresa May a apreciat că automobilul Rolls-Royce Phantom VI ar putea să nu mai fie “adecvat” pentru acest scop.

Cele mai citite
00:01:12

VIDEO. Un muncitor blocat în tunelul din India povestește calvarul trăit

Muncitorii blocați timp de 17 zile într-un tunel prăbușit în India au povestit, miercuri, 29 noiembrie, calvarul prin care au trecut, la o zi...

3 riscuri majore asociate cu migrările dentare

Migrarea dentară este un fenomen care afectează mulți oameni, însă nu i se acordă importanța cuvenită. Dar te-ai întrebat vreodată cu ce riscuri este...

 Îmbrânceli în Parlamentul României, înjurături între parlamentarii AUR și USR. “Du-te, băi, la tomberonul tău”

Scandalul de miercuri din Parlament a pornit după ce, în plen, reprezentanții AUR au spus că în comunism au fost și lucruri bune, precum...
Ultima oră
Pe aceeași temă