39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialMihail Dumitru, avizat favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii

Mihail Dumitru, avizat favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii

Mihail Dumitru a fost avizat, marti, de comisiile parlamentare de specialitate, pentru functia de ministru al Agriculturii, informeaza Mediafax.

In favoarea lui Dumitru s-au pronuntat 58 de parlamentari. Ceilalti 22 de deputati sau senatori din comisii s-au abtinut sau nu au votat.

Dumitru a fost audiat, marti, de patru comisii, doua de la Camera Deputatilor (Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice, respectiv Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic) si doua de la Senat (Comisia pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala, respectiv cea pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului).

Mihail Dumitru, nominalizat pentru Ministerul Agriculturii, este specialist in economie agrara, iar in prezent lucreaza ca negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurala pentru Romania, la Comisia Europeana.

Dumitru, nascut in 8 iulie 1964, la Raul Alb, in judetul Dambovita, este licentiat in Economie Agrara al ASE, diploma obtinuta in 1988 si este doctor in economie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă