26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialMichael Jackson: Fratii mei sunt niste trantori

Michael Jackson: Fratii mei sunt niste trantori

Mai multe inregistrari audio, realizate fara stirea lui Michael Jackson, de catre biograful acestuia la ferma Neverland a cantaretului, au fost difuzate duminica, in premiera, de saptamanalul britanic News of The World, monitorizat de Libertatea.

De-a lungul conversatiei cu biograful, Jackson il face praf pe fiecare membru al familiei sale, in special pe fratii cu care a format trupa Jackson 5, numindu-i "trantori mereu nemultumiti".

Nimeni din familie nu a scapat de critica vehementa a lui Michael Jackson, acesta catalogand-o pana si pe mama lui, Katherine, drept o "dezamagire", dupa ce femeia daduse un interviu despre viata fiului ei, fara acordul lui Michael.

Apoi, pe rand, fiecare dintre cei sapte frati ai starului primeste cate un calificativ deloc onorant. Cel mai aspru sunt comentati Randy si Jermaine, numiti "tinta batjocurei" si, respectiv, "afemeiat".

Fratele cel mai mare, Tito, e considerat un "plictisitor", Jackie, "un certaret", Marlon, "o copie nereusita", Janet, "o baietoaica", iar La Toya, "o rautacioasa cateodata amabila".

Firesc, Michael aminteste si de tatal sau, despre care afirma ca "era mereu distant" si ii facea foarte mult rau cand ii era in preajma. Totusi, din inregistrari se poate observa cu usurinta afectiunea pentru Janet, Michael recunoscand chiar ca era posesiv cu ea, fiind foarte suparat atunci cand sora lui s-a casatorit prima data.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă