15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialMetode româneşti ca să slăbeşti dupa Sărbători

Metode româneşti ca să slăbeşti dupa Sărbători

După mesele de Crăciun şi Revelion, bogate în grăsimi şi calorii, foarte multe femei se chinuie să dea jos cele câteva kilograme acumulate în această perioadă. Dacă te numeri printre ele, trebuie să afli că, pe lângă o dietă sănătoasă şi echilibrată, vei slăbi mai repede dacă faci sport.

În plus, scăderea în greutate este accelerată de unele proceduri care nu presupun nici un efort, în afara drumului până la salon. Cele mai multe sunt însă destul de costisitoare. De exemplu, o şedinţă de 30 de minute costă, de obicei, peste 50 de lei, fiind necesare peste zece astfel de tratamente.

Sălile de fitness şi saloanele de slăbire şi înfrumuseţare se întrec în oferte cât mai avantajoase în această perioadă, oferind bonusuri şi chiar reduceri de 40% din preţurile iniţiale ale serviciilor. Romanialibera.ro îţi arată ce pachete de slăbire poţi alege, în aşa fel încât primăvara să te prindă în cea mai bună formă.

Garanţia sucesului: antrenor personal şi monitorizare permanentă

Sala de fitness Body Exprim din cartierul bucureştean Crângaşi oferă o gamă largă de programe care te vor ajuta să slăbeşti. Un abonament lunar cu 12 antrenamente la fitness costă 180 de lei, iar unul pe trei luni, cu 36 de antrenamente, este 440 de lei. O şedinţă de masaj anticelulitic este 60 de lei, iar la cumpărarea unui pachet de opt şedinţe vei beneficia de o reducere, plătind doar 448 de lei.

Dacă vrei să scapi de mai multe kilograme, dar ai nevoie de ajutor personalizat, poţi opta pentru un program complet de slăbire, care include fitness, aerobic, masaj anticelulitic, saună şi antrenor personal. Pentru 1450 lei, ai asigurate trei luni de antrenamente intense, iar evoluţia îţi va fi monitorizată permanent. În plus, consultantul îţi poate sugera şi un plan alimentar adecvat nevoilor tale. Pe lângă masajul anticelulitic, poţi face şi tratament la termocuvertă-o pătură electrică specială, foarte eficientă în topirea ţesutului adipos.

La Body Sport Fitness Club, de pe Şoseaua Giurgiului, un abonament combinat de opt antrenamente de fitness şi opt de aerobic costă doar 100 de lei, iar un pachet de opt şedinţe de masaj este 300 de lei.

Get Fit Gym, din zona Unirii, oferă doar şedinţe de aerobic, cu 40% reducere dacă mergi la sală dimineaţa. 12 antrenamente costă 141 de lei, iar pentru un număr nelimitat vei plăti 200 de lei. Poţi combina mişcarea cu masajul anticelulitic, care costă 50 de lei pe şedinţă. Dacă îţi cumperi un abonament, vei beneficia de o reducere de 20%.

Ciocolată, cafea şi ceai verde contra celulitei

Saloanele Angel Rose din zonele Unirii şi Obor oferă pachete cu reduceri de până la 25% la începutul anului. Un pachet cu câte şapte şedinţe de masaj anticelulitic, electrostimulare şi termocuvertă costă 319 lei. Un program ceva mai scump include câte zece şedinţe de masaj anticelulitic, aromoterapie şi împachetări cu ciocolată în tunel cu infraroşii şi este 949 de lei.

Un alt tratament oferit de acest salon este cavitaţia, adică liposucţie fără bisturiu. Pentru cinci astfel de şedinţe plăteşti 650 de lei şi primeşti bonus 50 de minute de masaj. Împachetările şi electrostimularea durează câte trei sferturi de oră şi pot trata simultan  două zone ale corpului.

My Body Spa este localizat în zona Tineretului şi oferă o gamă largă de pachete pentru scăderea în greutate. Unul dintre ele, Spring Spa, include cinci şedinţe de electrostimulare, trei şedinţe de vacuum, care distrug celulita, două de masaj anticelulitic, trei împachetări cu gel de cafea şi două cu ceai verde. Preţul acestor proceduri de slăbire este 430 de lei.

Salonul Perfect Contur oferă o terapie revoluţionară, “cald/rece”, care îţi asigură patru kilograme pierdute şi două numere mai mici la haine în doar 20 de zile. Sunt necesare însă patru proceduri pe săptămână, fiecare la preţul de 65 de lei.

Honey Slim&Beauty Salon îţi pune la dispoziţie 30 de minute de presoterapie, la preţul de 50 de lei. Tratamentul se realizează prin drenaj limfatic şi este eficient pentru picioarele grele sau umflate, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă. În plus, este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite în pierderea în greutate.

Sfaturi pentru slăbirea sănătoasă

Stabileşte-ţi obiective realiste. Este suficient să slăbeşti un kilogram pe săptămână, ba chiar ar trebui să te opreşti după primele cinci kilograme pierdute, să îţi menţii greutatea şase luni, apoi să ţii din nou dietă.

Fă-ţi planuri pe termen scurt. Nu încerca să faci brusc prea multe modificări ale stilului tău de viaţă, pentru că şansele de reuşită sunt mai mici. Fă câte o schimbare pe săptămână, fie în alimentaţie, fie din punctul de vedere al sportului.

Cel mai bine este să îţi propui pentru început cu o scădere în greutate de cel mult 10%. Acest procent de grăsime este cel mai important, pentru că vei scăpa de grăsimea de pe abdomen, cea mai periculoasă pentru sănătate, care este eliminată prima într-o cură de slăbire. Indiferent ce metodă alegi pentru a scapade kilogramele nedorite, trebuie să ai în vedere că sănătatea ta este pe primul plan.

Elena David
Elena Davidhttp://elena-david
Elena David, redactor Rl online
Cele mai citite

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă