-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialMeciul Nastase-Anastase continua

Meciul Nastase-Anastase continua

Adrian Nastase o ameninta pe Roberta Anastase ca o va lasa fara functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Marul discordiei dintre cei doi e acum dosarul Zambaccian I. La ultima sedinta a conducerii Camerei, Nastase i-a transmis colegei de la PD-L ca va cere sa se voteze din nou pentru alegerea ei la sefia Camerei daca tine mortis sa repuna la vot dosarul Zambaccian, transmite Realitatea TV.

"Daca mergem pe aceasta cale, eu va spun de pe acum ca vom cere, din partea grupului, reluarea votului in ceea ce priveste alegerea presedintelui Camerei, a membrilor Biroului permanent, pentru ca este absolut aceeasi procedura", a spus Nastase.

"Domnule Nastase, numai o secunda. Ca sa nu mai invocati reluarea alegerii presedintelui sau a Biroului permanent, sa stiti ca ei – si eu si colegii mei din Biroul permanent – au intrunit mult mai mult de jumatate plus unu din voturi – deci, chiar nu este nevoie", a raspuns Anastase.

N-a fost singura samanta de scandal. Tot din tabara PSD, a atacat si secretarul Camerei. Valeriu Zgonea si-a amintit ca aceeasi Anastase a dat vina pe el ca nu s-a putut tine sedinta de plen de luni.

"La Birou, ori vin, ori nu vin, dar ca secretar al Camerei, niciodata, in ultimii ani, nu am intarziat la vreo sedinta la care sunt secretar!", s-a aparat Valeriu Zgonea.

"Nu ai intarziat niciodata mai putin de 20 de minute, poate!", a atacat Roberta Anastase.

"Probabil ca, daca lifturile ar functiona asa cum trebuie si la ora patru, cand incepe sedinta si cand colegii nostri pleaca, am putea sa coboram mai repede, am fi la timp!", a dat vina pe tehnologie Valeriu Zgonea.

"Domnule Zgonea, va rog din suflet, macar nu mai veniti cu texte de genul: eu nu intarzii niciodata, cand veniti la jumatatea sedintelor de fiecare data in Biroul permanent", a replicat din nou Anastase.

Atmosfera incinsa pare o constanta la sedintele conducerii Camerei. In urma cu nici trei luni, Adrian Nastase si Roberta Anastase s-au certat din cauza scaunelor pe care le ocupau in sala de sedinte a conducerii Camerei. Meciul a inceput odata cu nemultumirea Robertei Anastase, care a refuzat sa mai stea langa Adrian Nastase, pe motiv ca acesta …"isi exercita puterea prin formalisme" si a cerut sa aiba in stanga si in dreapta colegi din PD-L.

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...
Ultima oră
Pe aceeași temă