2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialMcConaughey a fost ales "cel mai sexi barbat in viata"

McConaughey a fost ales “cel mai sexi barbat in viata”

Actorul Matthew McConaughey (36 de ani) a aparut pe coperta celebrei reviste “People” cu titlul de “cel mai sexi barbat in viata”, un semnal clar al faptului ca in viitorul apropiat cariera sa va cunoaste o turnura in bine.
“Am facut-o si pe asta”, a declarat el pentru revista “People”. “Aveti putina rabdare sa vedeti ce roluri o sa primesc dupa acest titlu! Voi da un nou sens cuvantului sexi”, a mai adaugat el.
McConaughey este cel de-al 20-lea barbat care primeste acest titlu din partea revistei “People”.
“Totusi partea care imi place cel mai mult din noul meu titlu nu este cea care contine cuvantul sexi, ci partea legata de "in viata"”, a mai comentat el.
Cariera de actor a lui Matthew McConaughey a inceput cu filmele “Dazed and Confused” si “A Time to Kill”. In acest an a jucat in filmul de actiune “Sahara” si
i-a dat replica lui Al Pacino in “Two for the Money”.
Vecinii lui se plang de galagia de la el de acasa si chiar au chemat politia.
Mel Gibson a fost catalogat drept cel mai sexi barbat inca din 1985.
Sean Connery a fost numit cel mai frumos barbat la… 60 de ani. Cel care a avut onoarea sa fie numit de doua ori cel mai sexi barbat este nimeni altul decat Brad Pitt. Anul acesta, fosta lui sotie, Jennifer Anniston, a aparut pe coperta revistei GQ, chiar in numarul “Barbatii anului”, pentru atitudinea sa pozitiva dupa despartirea de Brad Pitt si relatia acestuia cu Angelina Jolie.
Nu lipseste nici actorul Nick Nolte. Contrast serios totusi intre imaginea sa de barbat sexi si… alcoolic inrait. Mai merita amintiti si alti actori celebri si sexi: Jude Law, Johnny Depp, Denzel Washington, Pierce Brosnan, Richard Gere si Ben Affleck.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă