-0 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialMazare: Slugile politice ale lui Basescu s-au grabit sa declare incompatibilitatea mea...

Mazare: Slugile politice ale lui Basescu s-au grabit sa declare incompatibilitatea mea (VIDEO)

"Sefu', l-am prins pe Mazare! L-am gasit! A fost administrator in 2003 la o societate si nu avea dreptul conform legii!" Acesta este scenariul pe care l-a facut primarul Constantei, Radu Mazare, intr-o inedita "conferinta de presa" sustinuta, astazi, intr-un cadru cat se poate de neobisnuit, unde altundeva decat… pe o terasa din Constanta, informeaza Realitatea.net.

"Dupa ce domnii de la ANI, ca si cei de la DNA nu mai stiu ce sa mai caute si sa mai rascoleasca, acum, s-au repezit ca ulii sa-mi caute chilotii din 2003! Si sa vezi stupoare: l-am descoperit pe Mazare incompatibilul! E nenorocire! Domnule presedinte, sa ma avansati!", a continuat, in acelasi stil burlesc, primarul Constantei.
"Domnii de la ANI, slugile politice ale lui Basescu, de la ANI, s-au grabit sa dea un comunicat de presa prin care sa declare sus si tare incompatibilitatera mea, fara ca inspectorul de integritate, sau directorul de la ANI, sau oricine, femeia de servisiu de la ANI, sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare: Ati fost sau nu ati fost? Care este punctul dvs. de vedere?", a acuzat Radu Mazare.

In opinia lui Radu Mazare, acuzatia de incompatibilitate care i-a fost adusa "este o graba caraghioasa, o reactie a unei institutii a statului care demonstreaza, inca o data, ca totul este subordonat politic".

Primarul Constantei a prezentat, pentru a se disculpa de acuzatia adusa, o serie de acte "doveditoare". Conform actului constitutiv al Societatii Nisipuri, se pare ca Registrul Comertului a inregistrat gresit numele administratorului. Astfel, in loc de a trece numele Mazare Mihai, au scris Mazare Radu Stefan.

Cele mai citite

Parchetul European anchetează un afacerist din grupul lui Sebastian Ghiță

Un afacerist din grupul lui Sebastian Ghiță a fost chemat la audieri de către Parchetul European (EPPO), conform unei citații publicate de ziarul “Puterea.” Acesta...
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...

Un nou bestseller cu extratereștrii

"Ciclul Vital Nouă," cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu, îmbină realitatea cu ficțiunea. O nouă aventură pentru căutătorii de extratereștrii.   În "Ciclul Vital...
Ultima oră
Pe aceeași temă