7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialMazăre: Producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, l-a îngrijit pe Nicuşor Constantinescu...

Mazăre: Producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, l-a îngrijit pe Nicuşor Constantinescu o lună în SUA

Primarul Constanţei, Radu Mazare, a spus marţi că Nicușor Constantinescu locuieşte într-un bloc de apartamente cu care unitatea medicală din SUA are contract şi că acolo sunt trataţi postoperator toţi pacienţii, el precizând că producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, ştie acest lucru pentru că l-a îngrijit pe şeful CJ Constanţa după operaţie, în SUA, transmite Mediafax.

Primarul Constanţei aduce ca argument pentru starea gravă în care se află Nicuşor Constantinescu faptul că acesta a fost îngrijit în SUA de producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care a confirmat informaţia, spunând că el a fost primul care l-a îngrijit după operaţie. Radu Mazăre a făcut această precizare marţi, întrebat despre informaţia difuzată de TVR potrivit căreia preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa nu s-ar mai afla la Spitalul John Hopkins, acolo unde a fost operat.

“Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine, stiu mai bine cei de la TVR care îl sunau pe Zgabercea să-l întrebe, care este şeful lor. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi post-operator, ambulatoriu, acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este în caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. Dacă producătorul general al TVR a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună, să-l sune pe ăla şi să-l întrebe unde stă şi cum stă Nicu, că-i explică. Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună”, a mai afirmat Radu Mazăre.

El a mai spus că dacă decizia de arestare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu rămâne definitivă, atunci preşedintele CJ Constanţa va fi omorât pentru că deplasarea din America îi pune viaţa în pericol.

Contactat, marţi, de MEDIAFAX, Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, a spus că a stat "aproape o lună" cu Nicuşor Constantinescu in America. Întrebat dacă spitalul John Hopkins are contract cu un complex de apartamente, acesta a precizat: "Este un bloc de locuinţe în care, când te duci la spital, îţi oferă ei chestia asta şi te duci acolo. Acolo, 90% din cei care stau în locuinţele acelea sunt trataţi ambulatoriu, pacienţi ai spitalului". De asemenea, întrebat când a vorbit ultima oară cu Nicuşor Constantinescu, Zgabercea a menţionat că "în urmă cu câteva zile".

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire naţională, după ce Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile, potrivit unor surse din Poliţie.Tribunalul Bucureşti a decis, luni, arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA, decizia nefiind definitivă.

 

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă