5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialMaşinile unui poliţist din Drobeta Turnu Severin au fost incendiate

Maşinile unui poliţist din Drobeta Turnu Severin au fost incendiate

Două maşini ale unui poliţist de la Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin au ars marţi noapte, proprietarul fiind convins că focul a fost pus de o persoană care ar fi vrut sa se răzbune, transmite corespondentul Mediafax.

Vecinii poliţistului au fost cei care, marţi noapte, în jurul orei 3.00, au fost treziţi din somn de flăcările care au cuprins cele două autoturisme. Maşinile, un Mercedes,din anul 2008 şi o Dacia Logan erau parcate în faţa imobilului poliţistului din comuna Şimian.

La faţa locului au intervenit 11 subofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Dana Truşculescu, exista pericolul ca focul să ajungă la imobilul în faţa căruia erau parcate autoturismele.

“Au ars în totalitate ambele autoturisme. Cauza probabilă a fost folosirea intenţionată a focului pentru a genera incendiul”, a mai declarat Truşculescu.

Proprietarul autoturismelor, Valentin Chiriac, a spus că este convins că a fost o răzbunare şi că cineva ar fi pus foc la cele două maşini, dar că nu ştie cine ar fi putut fi această persoană.

Agentul şef Lucian Ciungu, din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Şimian, a declarat că s-a deschis o anchetă în urma căreia ar urma să fie depistaţi eventualii incendiatori în cazul în care se confirmă că autoturismele au fost incendiate.

Proprietarul avea asigurare pentru autoturismul Logan, care acoperă paguba, dar nu are o asigurare şi pentru autoturismul Mercedes.

Cele mai citite

Iohannis a semnat decretul privind numirea noului șel al Statului Major al Armatei

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind numirea în funcţia de şef al Statului Major al Apărării a general-locotenentului - cu trei stele...

3 riscuri majore asociate cu migrările dentare

Migrarea dentară este un fenomen care afectează mulți oameni, însă nu i se acordă importanța cuvenită. Dar te-ai întrebat vreodată cu ce riscuri este...

Disoluția unui partid de laborator/ “Cine nu sare ia condamnare!”

Liderii tefeliștilor n-au mai sărit demult. După lansarea acuzațiilor de corupție formulate de DNA la adresa lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă, USR-ul s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă