3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialMasina lui Gigi Becali, recuperata de Gulie din Pipera

Masina lui Gigi Becali, recuperata de Gulie din Pipera

Mercedesul S500 4matic, a carui valoare depaseste 100.000 de euro, a fost furat luni seara, in jurul orei 22.00, din fata unui bar din Pipera care apartine unuia dintre nepotii finantatorului Stelei. Tabloidul Cancan prezinta incredibila poveste a furtului masinii lui Gigi Becali si a recuperarii acesteia de catre "Gulie din Pipera".

Becali a oprit masina pentru cateva minute in fata localului, care este lipit de sediul PNG, fiind situat in apropierea casei sale, a lasat cheia autoturismului in scrumiera si a intrat inauntru. Dupa cateva minute, in momentul in care a iesit din bar, a constatat ca autoturismul disparuse.

La scurt timp dupa furt, la benzinaria OMV din imediata apropiere s-au strans mai multe rude ale lui Gigi Becali care au "inrosit" telefoanele. In timp ce rudele finantatorului Stelei erau cu mobilele lipite la ureche pentru a rezolva situatia, Gigi Becali a plecat la el acasa cu masina nepotului sau, Lucian, pentru ca urma sa intre in direct la Realitatea TV in cadrul unei emisiuni. Insa la televiziune nu a scos o vorba despre faptul ca tocmai i se furase Mercedesul.

Salvatorul finantatorului Stelei s-a dovedit a fi Gulie care imediat cum a aflat de furt si-a mobilizat oamenii. Acestia au intocmit o lista de suspecti formata din hoti de masini si au inceput sa sune pentru a afla faptasii. In 30 de minute hotii si masina pe care o furasera au fost identificati.

O "trupa de comando" a plecat in graba spre localitatea Afumati, acolo unde se aflau cei din banda "Roscatului", autorii furtului. In aproximativ patru ore si jumatate de la disparitia masinii, s-au intors de la Afumati cu Mercedesul S500 4matic pe care i l-au returnat lui Gigi Becali, dar cu postul de radio religios scos din programare.

Cele mai citite

Maroc: Un internaut a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru ofensă adusă regelui

O curte de apel din Maroc l-a condamnat luni pe un internaut la trei ani de închisoare pentru ofensă adusă regelui, după ce acesta...

Serghei Lavrov are acceptul să survoleze spaţiul aerian bulgar pentru o reuniune a OSCE

Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, a fost autorizat să survoleze spaţiul aerian bulgar pentru a participa la o reuniune ministerială a Organizaţiei pentru Securitate...

AUR vrea sancționarea, prin retragerea sprijinului, pentru Alfred Simonis

Scandalul din parlament! AUR cere coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis.Alianța pentru Unirea Românilor(AUR) consideră că președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis,...
Ultima oră
Pe aceeași temă