9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialMarile artere de circulaţie din sectorul 4, închise alternativ 30 - 60...

Marile artere de circulaţie din sectorul 4, închise alternativ 30 – 60 de minute, de la ora 22.00

Principalele artere de circulaţie din sectorul 4 vor fi închise alternativ, luni, de la ora 22.00, pentru deszăpezirea eficientă a străzilor afectate de căderile mari de zăpadă, scrie Mediafax.

Măsura a fost dispusă de primarul sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone, potrivit unui comunicat al primăriei.

Astfel, de la ora ora 22.00, marile artere de circulaţie vor fi închise, alternativ, pentru intervale de timp cuprinse între 30 şi 60 de minute.

Poliţia Locală Sector 4 va sprijini trecerea bateriilor de utilaje, operaţiunile de deszăpezire realizându-se dinspre bulevarde, către străzile adiacente.

Primarul Cristian Popescu – Piedone adresează un apel cetăţenilor, rugându-i să parcheze autoturismele, astfel încât, acestea să nu blocheze trecerea utilajelor de deszăpezire. De asemenea, primarul recomandă locuitorilor sectorului 4 să evite deplasarea cu autovehiculele personale şi să folosească, pe cât posibil, mijloacele de transport în comun.

În ceea ce priveşte străzile secundare, imediat după expirarea codului portocaliu, operatorii de deszăpezire vor ridica zăpada depozitată pe marginea acestora.

“Sunt pe deplin încredinţat că după oprirea ninsorii, asociaţiile de proprietari vor veni, ca de fiecare dată, în sprijinul demersurilor noastre, contribuind la îndepărtarea cantităţilor de zăpadă acumulată în jurul imobilelor de locuit. Iar, celor care vor dovedi responsabilitate şi simţ civic, le pregătim o surpriză: primii 10 reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, care vor reuşi să se mobilizeze cel mai eficient, vor fi răsplătiţi în plin sezon estival, cu câte o excursie de două persoane la mare, la soare, să uite de ninsoare”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4, citat în comunicat.

Cele mai citite

Discursul lui Iohannis la Dubai. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România consideră energia nucleară drept o sursă stabilă de energie şi că ţara noastră îşi propune să devină...

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...

Explozie într-o locuință, din cauza acumulărilor de gaze, cu toate că nu era racordată la rețea și butelia era închisă

Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă