0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăSpecialMaria Grapini, faimoasă pentru greșelile gramaticale pe Facebook, primește o diplomă pentru...

Maria Grapini, faimoasă pentru greșelile gramaticale pe Facebook, primește o diplomă pentru promovarea limbii române

Europarlamentara Maria Grapini a primit o diplomă de excelență de la Asociația Culturală Constantin Brâncuși pentru promovarea limbii române. 

Amintim că Maria Grapini a ajuns de mai multe ori în atenția publică din cauza greșelilor gramaticale pe care le face atunci când postează pe pagina ei de Facebook. Gafele europarlamentarei sunt atât de cunoscute încât internauții au creat un site care le permite utilizatorilor să ”grapinizeze” mesajele. 

”Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei”, a scir Grapini pe Facebook. 

Citește și: Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele

Diploma poartă ștampila Asociației Culturale Constantin Brâncuși din Timișoara și este semnată de președintele ei, prof. univ. dr. ing Horia Ciocarlie, și de secretarul Aurel Matei Bancu.

Maria Grapini a primit diploma la Festivalul Doinelor de la Orțișoara, la care a participat la sfârșitul săptămânii trecute. 

 

Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă