3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialMarea Neagră a mai făcut două victime

Marea Neagră a mai făcut două victime

Un tânăr este dat dispărut la Costineşti după ce ce a intrat în mare şi nu a mai ieşit, iar o fată a murit înecată în aceeaşi staţiune, salvamarii avertizând că marea este agitată şi că scăldatul interzis, transmite Mediafax.

Potrivit salvamarilor din Costineşti, în cursul zilei de vineri, doi tineri au intrat în apă, în zona Golful Francezului, unde nu există plajă amenajată, şi nici serviciu de salvamar. Cei doi aveau cu ei o saltea pneumatică, iar la un moment dat aceasta s-a răsturnat din cauza valurilor puternice.

Fata, care ştia să înoate, a început să strige după ajutor, iar un bărbat aflat în zonă a intervenit şi a adus-o la mal, dar nu a putut să-l salveze şi pe tânăr.

Pentru căutarea acestuia, au intervenit salvamarii şi scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care au oprit căutările după căderea nopţii, acestea urmând să fie reluate în cursul zilei de sâmbătă.

Tot la Costineşti, sâmbătă dimineaţă, o tânără şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat în mare, în jurul orei 5.00, însă nu a mai reuşit să ajungă la mal.

O oră mai târziu, salvamarii au reuşit să-i scoată trupul din apă, cadavrul fetei fiind dus la morga din Mangalia.

Salvamarii au arborat steagul rosu pe litoral, afirmând că este furtună pe mare, iar scăldatul este interzis.

Cele mai citite

Vrei să devii trainer în domeniul în care ești specialist? Înscrie-te la cursul Aprendis

Pentru foarte mulți profesioniști într-un domeniu, trainerul reprezintă principala influență; omul care îi șlefuiește și îi pregătește să facă față tuturor provocărilor profesionale la...

O nouă conducere la PAID România. Cine face parte din noua echipă

Autoritatea pentru Supraveghere Financiară a aprobat noi directori în cadrul PAID, dar și a altor societăți de asigurare. Într-un comunicat de presă, transmis România...
00:00:40

VIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea de urgență

Un bărbat neidentificat, în vârstă de 38 de ani, a creat haos în noaptea de duminică (26 noiembrie), folosind ieșirea de urgență a unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă