34.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialMadonna s-a cazat la hotelul Radisson din Bucuresti

Madonna s-a cazat la hotelul Radisson din Bucuresti

Madonna, care a ajuns marti seara in Bucuresti, a facut rezervari la patru hoteluri bucurestene, Novotel, Radisson, Mariott si Hilton, pentru ea si staff-ul sau, vedeta cazandu-se in cele din urma la Radisson, impreuna cu echipa si apropiatii sai, informeaza Newsin.

Regina muzicii pop Madonna a ajuns marti seara, la ora 19.23, pe aeroportul Aurel Vlaicu, cu o aeronava tip Gulfstream 4 de lux, pentru concertul pe care il va sustine miercuri seara in parcul Izvor.

O coloana de masini blindate a preluat-o pe vedeta si pe echipa acesteia de la aeroport. Se pare ca vedeta a venit insotita de iubitul ei Jesus Luz si de copii.

Vedeta americana va urca pe scena alaturi de cinci instrumentisti, doua backing vocal si nu mai putin de 15 dansatori. Echipa de productie a evenimentului a adus echipamentul cu 56 de camioane, iar pregatirile au decurs, pana in acest moment, fara probleme.

Potrivit lui Lamb, costurile totale ale turneului "Sticky and Sweet", din care face parte si concertul de la Bucuresti, se ridica la nu mai putin de 30 de milioane de dolari.

La concert sunt asteptati in jur de 70.000 de spectatori, insa municipalitatea bucuresteana anticipeaza ca, in zona, vor veni alte 80.000 de persoane, din curiozitate sau din dorinta de a fi cat mai aproape de locul evenimentului.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat in 1982 si a vandut in cariera peste 200 de milioane de discuri in toata lumea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă