27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialMadonna a fost ajutata de planeta Uranus in succesul sau, la fel...

Madonna a fost ajutata de planeta Uranus in succesul sau, la fel ca Einstein sau Edison

Din 1984, cand canta Like a Virgin si pana astazi, dupa 25 de ani de cariera Madonna s-a aflat in centrul atentiei. Veronica Louise Ciccone a muncit mult de-a lungul carierei sale pentru a se mentime mereu in topuri, dar a fost ajutata si de astre.

Nascuta pe 16 august 1958, Madonna este in zodia leu, dar are ascendent in fecioara. Ce inseamna acest lucru? Dupa 35 de ani viata Madonnei, atat de zbuciumata in tinerete, axata pe castig, succes si placere a basculat spre credinta si misticism. "Prin Kabbala, Madonna vrea sa isi spele pacatele tineretii, ceea ce nu este un lucru rau, pentru ca alti oameni persista in greseala o viata intreaga", a spus astrologul Mariana Cojocaru pentru Realitatea.net.

Uraniu, planeta geniilor pe harta astrala

Harta astrala a Madonnei nu este una comuna. Desi s-ar fi putut margini la caracteristicile comune zodiei leului, deloc defavorizante, diva are geniu. Uranus, planeta geniului, a creativitatii in maniera absoluta, tranziteaza harta astrala a Madonnei, asa cum a facut-o si in cazul lui Einstein, al lui Edison sau al lui Brancusi. Uranus este planeta inventatorilor, de unde si schimbarile de imagine repetate ale vedetei.

Luna Neagra pe Karma, femeia ispita

Madonna are Luna Neagra pe Karma, ceea ce insemna ca a trait cu un barbat doar atata timp cat a fost atrasa de el si ca va trai numai cu barbati apetisanti, iar scandalurile din viata intima nu au puterea de a a-i afecta cariera.

Coincidenta! Si Jesus Luz are Luna Neagra pe Karma. Astrele spun insa ca magnetismul periculos de mare dintre cei doi nu va dura in timp, intre 9 si 11 luni. Diva si tanarul brazilian sunt impreuna de la inceputul acestui an. Se pare ca soarta relatiei lor se va hotari in urmatoarele luni.

Pentru Jesus relatia cu Madonna inseamna imagine, ascensiune, ceea ce nu insemna ca nu o place pe Madonna, dar relatia celor doi nu rezista mult. Madonna ar putea ramane patru ani si jumatate sau noua ani cu Jesus doar daca vor avea un ideal comun, dar este putin probabil, pentru ca diva este pea mandra ca sa-i fie doar un suport in cariera tanarului model brazilian.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă