37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialM. Calimente (PNL): Furtul de arme de la Ciorogarla a fost o...

M. Calimente (PNL): Furtul de arme de la Ciorogarla a fost o facatura care urmarea inlaturarea unor ofiteri

Liberalii vor depune o cerere in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor pentru a se incepe o ancheta privind implicarea lui Mircea Basescu in contracte din domeniul militar, a spus la Realitatea FM deputatul PNL Mihaita Calimente. De asemenea, penelistul mai sustine ca furtul de arme de la Ciorogarla a fost "o facatura".

"Am impresia ca incep sa apara legaturi intre ceea ce a fost cazul de la Ciorogarla si evenimentele care se deruleaza acum. Incep sa cred ca ceea cer s-a intamplat atunci a fost o facatura care urmarea inlaturarea unor inalti ofiteri din conducerea aviatiei", a spus Calimente.

Calimente considera ca organismul de ancheta va trebui sa cerceteze toate implicatiile unui eventual conflict de interese din acest scandal.

"Vrem sa vedem ce cauta un secretar de stat (Aurel Cazacu, n.r.) intr-o firma care s-ar fi putut ocupa cu armament, pentru ca era o incompatibilitate", spune Mihaita Calimente.

In cadrul intrunirii conducerii PSD, de la inceptul acestei saptamani, s-a discutat acest subiect.

Potrivit Cotidianul, doar in situatia in care PNL va solicita infiintarea unei comisii de ancheta, abia atunci se va discuta concret ce va face PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă