27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialLotul olimpic de tenis de masa, modificat in extremis

Lotul olimpic de tenis de masa, modificat in extremis

Antrenorul coordonator al lotului olimpic de tenis de masa al Romaniei, Viorel Filimon, a declarat ca a renuntat la jucatoarea Cristina Haraci (foto) pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, dupa ce aceasta a fost diagnosticata cu discopatie lombara. "S-a luat hotararea de a se renunta la Cristina Haraci. Am trimis deja toata documentatia catre federatie si le-am comunicat aceasta decizie. Jucatoarea nu a mai luat legatura cu mine, desi locuieste la doar 100 m de sala de sport, unde facem pregatirea. Nu stiu ce se intampla cu ea, sper sa nu fi fost indrumata gresit, chiar nu o inteleg pentru ca eu o stiam altfel. Nu putem risca, mai ales ca mai este putin pana la startul Jocurilor Olimpice", a spus Filimon.
In locul Cristinei Haraci, care participa doar in proba pe echipe la Jocurile Olimpice, a fost selectionata Iulia Necula, fosta sportiva la CS Farul, legitimata in prezent la clubul francez Montpellier.

Cristina Haraci, dezamagita
Cristina Haraci a precizat ca este suparata de ratarea prezentei la JO. "Este normal sa fiu dezamagita pentru ratarea Jocurilor Olimpice. Este cea mai importanta competitie pentru o sportiva, dar mai importanta este sanatatea. Sper sa ma fac bine, sa pot relua antrenamentele si sa revin in circuit din toamna. Pe domnul Filimon nu l-am anuntat, pentru ca nu aveam noutati in ce ma priveste", a spus Cristina Haraci.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă