21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialLocuinţa unei familii de români din Irlanda de Nord, atacată de persoane...

Locuinţa unei familii de români din Irlanda de Nord, atacată de persoane necunoscute

Locuinţa unei familii de români dintr-un oraş din Irlanda de Nord, în care se aflau trei copii mici, a fost atacată în cursul week-end-ului de persoane necunoscute care au spart geamurile casei, incidente asemănătoare mai fiind raportate în localitate, relatează Mediafax.

Casa familiei din Portadown a fost atacată în dimineaţa zilei de sâmbătă.

Atacatorii au aruncat cu cărămizi în geamul sufrageriei, precum şi în cel al uşii de la intrare, în jurul orei 5.00.

În casă se aflau o femeie, cei trei copii ai săi, în vârstă de patru ani, cinci ani şi, respectiv, patru luni, precum şi cumnatul româncei.

Acesta este al doilea incident raportat în oraş, în mai puţin de o lună. În octombrie, casa unei familii, în care de asemenea se aflau copii mici, a fost atacată. Locuinţa aparţinea aceluiaşi proprietar care le-a închiriat şi casa românilor.

Acesta s-a declarat „dezgustat” de atacuri şi a cerut poliţiei să depună eforturi sporite pentru a-i prinde pe vinovaţi.

Potrivit acestuia, au mai existat incidente similare şi în trecut, în aceeaşi zonă din Portadown. Proprietarul caselor se teme că agresorii ar face parte dintr-o sectă.

Un martor al incidentului din octombrie a spus poliţiei că a văzut patru tineri fugind de la locul incidentului, însă nu i-a putut descrie pentru că era întuneric.

Cele mai citite

Restaurantele din București, mai scumpe decât cele din Praga și Varșovia

Prețurile practicate de restaurantele din București au ajuns să depășească nivelul celor din orașe precum Praga sau Varșovia și se apropie rapid de standardele...

Ciclonul Ashley: Sunt așteptate precipitații de până la 80l/metru pătrat. Sfaturi pentru populație

Ciclonul mediteraneean Ashley va aduce ploi abundente și vijelii în toată țara până luni, au transmis meteorologii ANM. Se estimează că în anumite zone...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă