7.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăSpecialDragnea, despre Iohannis: A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe...

Dragnea, despre Iohannis: A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe toți. Replica Președinției: Este o glumă?

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a susținut că președintele Klaus Iohannis ar fi fost de fapt în vacanță în SUA, deși Iohannis a participat la Adunarea Generală a ONU.

În replică, purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a spus că dacă o întâlnire cu Donald Trump și reprezentarea României la ONU este interpretată drept o vacanță, atunci nu mai este nimic de comentat.

”E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr. Dacă reprezentarea României la ONU și întânire cu președintele SUA reprezintă o vacantă, atunci nu mai avem nimic de comentat”, a declarat Dobrovolschi.

Anterior, Liviu Dragnea a declarat: ”Nu vorbesc. A vorbit președintele destul. A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe toti”, pentru ProTv. 


Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Vaccinarea obligatorie este luată în calcul de Uniunea Europeană

Vaccinarea obligatorie este luată în calcul de Uniunea Europeană, ca reacție față de răspândirea în Europa a noii tulpini de coronavirus, Omicron, a declarat...

EXCLUSIV Falsul fraților Stan? Cum vor să câștige 2,6 milioane de lei

Secretoasa familie a fraților Stan, una dintre principalele familii de samsari de valută din țară, s-a îmbogățit prin despăgubiri de milioane de Euro...

Abordarea schimbărilor climatice prin inovație tehnologică, soluția Huawei la COP26

Dr. Fang Liangzhou, vicepreședinte și CMO Huawei Digital Power,a susținut prin intermediul videoconferinței un discurs despre „Construirea unei societăți inteligente cu emisii scăzute de...
Ultima oră
Pe aceeași temă