15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialTurneul Campioanelor: Maria Șarapova, victorie cu poloneza Agnieszka Radwanska, după un meci...

Turneul Campioanelor: Maria Șarapova, victorie cu poloneza Agnieszka Radwanska, după un meci dramatic

Maria Șarapova, cap de serie 3, a învns-o pe Agnieszka Radwanska (5), scor 4-6, 6-3, 6-4, în cea de a doua partidă a Turneului Campioanelor, de la Singapore. Rusoaica și poloneza au avut un meci foarte strâns care a durat aproape 3 ore de joc.

Șarapova și Radwanska au încheiat prima etapă din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor. În prima partidă a zilei, Simona Halep (1) a învins-o pe Flavia Pennetta (7), cu scorul de 6-0, 6-3.

Citește și Simona Halep debutează cu VICTORIE, în fața Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015

—-

Live Score Șarapova – Radwanska: 4-6, 6-3, 6-4

16.31: Șarapova se impune în fața polonezei după un meci care a durat aproape 2 ore și 50 de minute.

15.30: Șarapova revine în meci și câștigă setul al doilea. Rusoaica nu și-a pierdut deloc spiritul de luptă, indiferent prin ce formă trece. Oricum nivelul arătat de ea la acest meci ar trebui să o pună în gardă pe Simona Halep, care încă nu a spart gheața și se află în căutarea primei victorii contra rusoaicei.

14.40: Agnieszka Radwanska a câștigat primul set, după ce a dus o luptă strânsă cu Maria Șarapova. Rusoaica este foarte concentrată, are lovituri bune, însă nu este în cea mai bună condiție fizică. Radwanska, de cealaltă parte, speculează fiecare eraoare a Mariei, care a lăsat impresia că a dominat o bună parte din acest set.

14.30: Simona Halep este lider al Grupei Roșii, după prima etapă. Pentru a-și menține prima poziție românca avea nevoie ca Șarapova și Radwanska să piardă fiecare minim 4 game-uri.

14.00: Cele două au disputat un al doilea game al partidei foarte lung, de nu mai puțin de 10 minute. Meciul arată foarte strâns și cel mai probabil niciuna nu va reuși să se impună cu un scor mai bun decât cel al Simonei Halep, astfel că românca va ocupa primul loc în Grupa Roșie după această primă etapă.

13.43: A început meciul dintre Șarapova și Radwanska. Urmărește aici scorul partidei LIVE.

Ora 13.30: În câteva minute va începe cel de-al doilea duel al Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

—-

Maria Șarapova, cap de serie 3, și Agnieszka Radwanska (5) se vor întâlni, duminică, după ora 13.30, în cea de a doua partidă de simplu din cadrul Turneului Campioanelor 2015, Singapore.

După ce Simona Halep (1) a defilat, în prima partidă de duminică, în fața Flaviei Pennetta (7), meci câștigat de româncă, scor 6-0, 6-3, Șarapova și Radwanska vor lupta pentru a face și ele o primă impresie bună la debutul în Grupa Roșie.

Jucătoarea poloneză trece printr-o formă foarte bună în ultimul timp, în timp ce pentru sportiva din Rusia principalul obiectiv este să nu se accidenteze și, ținând cont de acest aspect, să atingă cel mai bun tenis de care este capabilă în acest moment.

Maria Șarapova, fost campioană în cadrul turneului, nu mai reprezintă amenințarea din trecut, atunci când doar Serena Williams reușea să-i stea în cale. Secerată de accidentări în 2014 și chiar pentru o bună parte din acest sezon, Masha nu se află la cel mai ridicat nivel al său.

Citește TOTUL despre Turneul Campioanelor Singapore 2015 

Maria Șarapova (cap de serie 3/3 WTA, 28 ani, Rusia)
2015 Titluri: 2 (Brisbane, Roma)
2015 V-Î: 34-8
2015 Cel mai bun GS: Australian Open (finalistă)
Turneul Campioanelor: a 8-a ediție  (18-10 – campioană 2004)
Meciuri directe (19-5): 5-0 Halep, 12-2 Radwanska, 2-3 Pennetta

Agnieszka Radwanska (5/6, 26 ani, Polonia)
2015 Titluri: 2 (Tokyo, Tianjin)
2015 V-Î: 48-23
2015 Cel mai bun GS: Wimbledon (semifinalistă)
Turneul Campioanelor: a 7-a ediție (6-10, semifinalistă 2012, 2014)
Meciuri directe (11-19): 4-4 Halep, 2-12 Șarapova, 5-3 Pennetta

 

 

 

 

Cele mai citite

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă