38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialLipsesc 2,45 milioane de dolari din transferuri!

Lipsesc 2,45 milioane de dolari din transferuri!

ANAF a constatat, in urma controalelor efectuate la sediul gruparii FC National in perioada 27 martie-4 aprilie, respectiv 31 mai-7 iunie, lipsa sumei de 2,45 milioane de dolari din transferurile a sase jucatori, a anuntat joi presedintele CA al gruparii bancare, Constantin Iacov.
Controlul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a vizat modul in care s-au efectuat transferurile jucatorilor Jon McKain, Gigel Coman, Gabriel Caramarin, Gabriel Canu, Marius Popa si Adrian Olah de la gruparea bancara la formatia Poli Timisoara in schimbul sumei totale de 2,55 milionane de dolari. „Din pacate, sunt nevoit sa-i dau dreptate domnului Dumitru Dragomir inca o data. Se dovedeste ca este un mare profet. Intr-adevar, la FC National nu a fost vorba de un milion de dolari, ci de suma de 2,45 milioane de dolari, care nu apare inregistrata in contabilitatea clubului”, a spus Iacov, care a precizat ca ANAF a demonstrat circuitul banilor in cazul celor sase transferuri.
Oficialul bancar sustine ca Dumitru Dragomir va face tot posibilul pentru ca FC National sa nu obtina licenta de club profesionist pentru sezonul 2006/2007. „Am vazut ca va face tot posibilul ca noi sa nu luam licenta, ca imi va opri jucatorii sa nu-i vand. In primul rand nu vand jucatori, deci nu vand carne. Dansul este obisnuit sa-si bata joc de toata lumea. E penibil tot ce face acest individ in ultimul timp”, a spus Iacov.
Constantin Iacov a declarat ca nu este interesat sa recupereze vreo suma de bani din cele sase transferuri, ci doar ca cei vinovati sa plateasca datoriile catre bugetul de stat. „Nu vreau sa recuperez nimic pentru mine sau pentru club, ci sa-si plateasca datoriile catre fisc pe care le-au acumulat. Nu datoriile pe care ni le-am asumat, ci acelea care rezulta din aceste transferuri”, a conchis Iacov.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă