1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialLicitatie pentru Mazilu

Licitatie pentru Mazilu

Valorile din fotbalul romanesc se vand, se pare, la licitatie in aceasta iarna. Steaua si Poli Timisoara se bat pentru Razvan Cocis in jurul sumei de 1,5 milioane de euro, iar de ieri am aflat despre o noua afacere pe cale de a inflori: Rapid si Poli Timisoara se dueleaza pentru atacantul Sportului Studentesc, Ionut Mazilu.
Vasile Siman, patronul clubului Sportul Studentesc, a confirmat oficial dorinta celor doua. “Exista interes pentru Mazilu din partea a doua cluburi, Poli Timisoara si Rapid. Unii sunt mai directi, altii sunt mereu in tatonari. Nu pot sa zic ca unii sunt in avantaj. Poate maine se rezolva sau poate nu, nu stiu. Nu putem sa propunem noi altor cluburi jucatorii. Majoritatea stiu adresa noastra, stiu numerele de telefon, deci cine doreste fotbalisti de la Sportul poate sa sune. La Sportul orice se discuta”, a explicat patronul gruparii din Regie. Vasile Siman a negat ca Poli Timisoara a propus un schimb Ionut Mazilu-Gigel Bucur plus o suma de bani: “Nu e adevarat. S-a propus Mansour. Apoi am fost intrebat ce jucator vreau si de aici am inteles eu ca s-ar putea ca ei sa se refere la Bucur. Dar Bucur nu putea sa vina la Sportul avand in vedere conditiile salariale pe care le are acolo. Bucur poate intra in tranzactia aceasta numai daca exista o oferta pentru el din alta parte”.
Oficialul clubului Sportul Studentesc i-a luat apararea lui Bucur, spunand ca nu intelege de ce este pus in ultima perioada intr-o lumina proasta. “Se tot spune ca Bucur ar bea, ca ar fi fost pe nu stiu unde, dar e comic. El nici nu iese din casa. E un baiat nu serios, foarte serios, care nu-si permite sa faca astfel de lucruri. E pacat ca este pus intr-o lumina proasta”, a mentionat patronul gruparii din Regie.
Siman a adaugat ca si fundasul Stelian Stancu se afla in vizorul unei formatii, pe care insa nu a nominalizat-o: “Daca se va face sau nu transferul sau depinde de ei. Eu n-am cerut nimic, pe nimeni. Eu pot sa spun da sau nu atunci cand exista o oferta. Atat. Sunt saisprezece echipe in Divizia A, nu trebuie nimeni sa ia jucatori de la Sportul”.
Intrebat daca clubul Sportul va face achizitii in aceasta pauza competitionala, Siman a afirmat ca numai daca va pleca cineva pe postul sau va veni alt jucator. “Noi suntem in discutii pentru 5-6-7 jucatori de Divizia B si chiar C, care sunt sub observatie. Exista printre ei si una sau doua certitudini iar in functie de schimbarile din lot ii putem aduce. Dar acum suntem in asteptare”, a adaugat Siman.

Cele mai citite

Cifre îngrijorătoare. FMI atrage atenția că pensiile nu vor mai putea fi plătite

Deși noua lege a pensiilor face ca atât femeile și bărbații să se pensioneze la 65 de ani, inevitabilul se va produce și anume...

Consiliul politic național al PSD se reunește mâine

Consiliul Politic Național al PSD se reunește luni pentru a stabili strategia electorală a partidului în anul electoral 2024. Liberalii au decis să nu aibă...
Ultima oră
Pe aceeași temă