34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialLaszlo Borbely a primit aviz favorabil pentru Ministerul Mediului, cu 53 de...

Laszlo Borbely a primit aviz favorabil pentru Ministerul Mediului, cu 53 de voturi pentru

Ministrul desemnat al Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a primit marti aviz favorabil in comisiile reunite de administratie publica din Parlament, cu 53 de voturi pentru, 8 impotriva si nicio abtinere, informeaza Newsin.

 

Laszlo Borbely a spus in cadrul audierilor din comisiile reunite din Parlament ca va cere o rectificare bugetara in martie sau aprilie pentru a primi mai multi bani, in conditiile in care bugetul ministerului pe 2010 este sub nivelul din 2009.

"Bugetul pentru Ministerul Mediului este foarte mic, la nivelul a 96% din bugetul din acest an, si mai mult ca sigur va trebui sa venim cu o rectificare in martie-aprilie, in care sa se acorde mai multi bani ministerelor pentru prioritati care tin de Uniunea Europeana", a spus Borbely.

El a adaugat ca va trebui ca bugetul pe 2010 sa fie adoptat foarte repede de Guvern, "probabil maine".

Ministrul desemnat pentru Mediu a explicat ca, in ce priveste procedurile de infringement, a lecturat luni cinci scrisori motivate venite de la Comisia Europeana, "iar din analiza sumara facuta mi-am dat seama ca aceia care trebuiau sa promoveze unele legi au intarziat".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă