17.5 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

La Coverciano sunt asteptate viitoarele achizitii

Steaua pleaca astazi in Italia, cu destinatia baza de la Coverciano, unde va ramane pana la 20 ianuarie. Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a intalnit ieri dimineata cu jucatorii, a fost efectuata vizita medicala, apoi a avut loc primul antrenament, prilej cu care au fost prezentate si noile achizitii ale ros-albastrilor, portarul brazilian Andrey Nazario si mijlocasul Marius Croitoru, in rest lotul fiind acelasi care a terminat turul.
Steaua deplaseaza la Coverciano intreg lotul de jucatori care au incheiat sezonul trecut, mai putin portarul Carlos, al carui contract a fost reziliat de comun acord, Bogdan Panait, cedat la FC Vaslui, Nesu si Oprita, aflati in recuperere la clinica din Bologna. Pentru Oprita, operat in urma cu trei saptamani, ziua de ieri a fost prima din calendarul programului de recuperare, revenirea lui pe gazon fiind probabila insa abia dupa doua luni. Daca Bostina a facut deplasarea, lasand sa se inteleaga ca nimic nu este inca sigur in ceea ce priveste despartirea sa de Steaua, in privinta lui Dica se asteapta inca oferta celor de la Aston Villa. Impresarul Dumitru Tudor crede insa ca, daca ea nu va veni pana miercuri, cand Steaua incepe efectiv pregatirile, afacerea a cazut.
Olaroiu spune ca cele doua achizitii nu vor fi si ultimele in aceasta iarna, ca managerul general al Stelei, Mihai Stoica, se ocupa de aducerea unor noi jucatori in urmatoarele zile. Steaua va ramane in Italia pana la 20 ianuarie, dupa care urmeaza sa-si continue pregatirile cu patru amicale in Cipru, pe care le va sustine intre 23 ianuarie si 6 februarie.

Ultima oră
Pe aceeași temă