31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialKarateka de la ENPI Iasi, pe podium Nationalele pentru copii

Karateka de la ENPI Iasi, pe podium Nationalele pentru copii

Sunt cinci medalii obtinute de sportivi care practica de putin timp karate-ul traditional si carora le lipseste experienta competitionala". Irina Patrahau

» Sportivii pregatiti de antrenoarea Irina Patrahau au cucerit doua medalii de aur, una de argint si doua de bronz la finalele Campionatelor Nationale de Karate Traditional pentru copii de la Cluj-Napoca.

La Cluj-Napoca s-au desfasurat zilele trecute finalele celei de-a XVII-a editii a Campionatelor Nationale de Karate Traditional pentru copii, competitie la care au participat 300 de sportivi de la 20 de cluburi.
Asa cum era de asteptat, sportivii de la CS ENPI Iasi s-au numarat printre protagonisti, cei 14 copii pregatiti de antrenoarea Irina Patrahau reusind sa cucereasca 5 medalii – doua de aur, una de argint si doua de bronz.
La categoria "copii I", echipa formata din Dragos Balaiata, Andrei Pintilie si Alexandru Lupescu a obtinut medalia de aur in proba de kata. Dragos Balaiata si Andrei Pintilie au urcat pe treapta a treia la enbu.
La "copii II", Adina Timofte si Alexandru Lupescu au cucerit titlul national la enbu mixt, Adina Timofte a obtinut argintul la kata, iar Alexandru Lupescu s-a situat al treilea la kumite.
Antrenoarea Irina Patrahau s-a declarat multumita de rezultatele obtinute de sportivii sai, in conditiile in care multi dintre ei au descifrat de curand tainele karateului. "Nu pot decat sa fiu multumita cu aceste rezultate. Sunt cinci medalii obtinute de sportivi care practica de putin timp karate-ul traditional si carora le lipseste experienta competitionala", a precizat Irina Patrahau.

»Alte trei locuri 4
In afara celor cinci prezente pe podium, karateka de la ENPI au mai obtinut trei clasari pe locul 4, dupa cum urmeaza: Adina Timofte, Andreea Timofte, stefana Baltag la kata echipe (copii I), Ionut Trupina, stefan Balan la enbu (copii II) si Cosmin Hutanu, stefan Balaiata la enbu (copii III).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă