17.2 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeSpecialUPDATE. Jurnalistul român despre care se spunea că a fost rănit în...

UPDATE. Jurnalistul român despre care se spunea că a fost rănit în atentatele din Franţa: Nu am pățit nimic

 Jurnalist român care lucrează la France 24, despre care se spunea că a fost rănit în urma atentatelor din Franţa, precizează, într-un mesaj audio postat pe o rețea de socializare, că nu a pățit nimic, este teafăr și merge spre serviciu, menţionând şi că i-ar fi fost spart contul de Facebook.

"Nu am păţit nimic. Sunt bine. Merg spre muncă. Am tot ce îmi trebuie, sunt bine. Chiar vă rog să vă liniştiţi. Vă mulţumesc pentru mesaje", a spus Andrei Marian Mihai, într-un mesaj audio postat pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul a mai menţionat că a fost uimit de mesajele pe care le-a primit.

"Cineva a spart contul meu azi-noapte şi din câte văd am fost dat rănit, în comă. Vă rog din suflet prieteni staţi fără grijă. Sunt chiar foarte bine. Nu înţeleg cine a făcut acest lucru stupid(…). Nici nu mai eram în zona unde s-au întâmplat atentatele", i-a scris jurnalistul unui priten, care a postat ulterior mesajul pe contul de pe pagina de socializare.

Vineri seară, la puţin timp de la atentatele din Paris, pe pagina de Facebook a lui Andrei Marian Mihai au fost postate mai mulet mesaje ale unor persoane care menţionau că jurnalistul s-ar afla printre victimele atacurilor.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.

Ministerul de Externe Bogdan Aurescu a declarat, sâmbătă, la Digi24, că celula de criză a MAE a fost activată încă de noaptea trecută, iar la Ambasada României de la Paris nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară, însă au fost mai multe persoane care au sunat pentru a se interese de starea unor români stabiliţi în Paris. Aurescu a adăugat că, până în acest moment, verificările au fost "pozitive", iar pe lista provizorie a victimelor nu se află şi români.

 

Cele mai citite
00:00:36

Un pasager care a deschis o ușă a avionului Asiana Airlines are o „problemă de sănătate mintală”

Poliția a reținut un pasager al unui zbor Asiana Airlines care a deschis o ușă a avionului cu câteva minute înainte ca acesta să...

Munca  în zilele noastre

Cărți exaltate de perspectiva globalizării și electronizării (vezi Peter F. Drucker, Post-Capitalist Society,Harper, New York, 1994) spuneau că în lume se trece la o...

Aeroporturile din Marea Britanie se confruntă cu o problemă la porțile automate de control la frontieră

Pasagerii care au zburat în Marea Britanie s-au confruntat sâmbătă, 27 mai, cu întârzieri majore după ce au aterizat, din cauza unei probleme la...
Ultima oră
Pe aceeași temă