38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialJulian Assange va realiza o emisiune în care va intervieva politicieni importanţi...

Julian Assange va realiza o emisiune în care va intervieva politicieni importanţi şi experţi

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a anunţat că va realiza o emisiune televizată la postul „Russia Today”, în care va intervieva „politicieni importanţi, analişti şi revoluţionari” din întreaga lume, informează ziarul The Guardian, în ediţia online, citat de Mediafax.

Într-un comunicat postat pe site-ul WikiLeaks, Assange a explicat că emisiunea televizată se va axa pe „lumea viitorului”, urmând să conţină interviuri cu „simboluri, vizionari şi membri ai structurilor puterii”.

„Prin această emisiune, voi explora posibilităţile viitorului nostru în conversaţii cu cei care îl conturează”, a spus Assange.

„Ne îndreptăm spre utopie sau distopie sau pe ce drum ovom lua? Este o oportunitate extraordinară de a discuta viziunile invitaţilor mei într-un nou stil de emisiune care examinează filosofiile lor”, explică Assange.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, este în reşedinţă supravegheată în Marea Britanie, fiind acuzat de procurorii suedezi că a agresat sexual două femei. Assange respinge acuzaţiile, afirmând că este vorba de o încercare de extrădare a sa în SUA, unde poate fi pus sub acuzare pentru publicarea a mii de mesaje dipolomatice confidenţiale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă