27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialJucatorii ieseni si-au reluat antrenamentele

Jucatorii ieseni si-au reluat antrenamentele

Fotbalistii politehnicii Iasi au reluat, luni seara, pregatirile pentru noul sezon, la stadionul din Copou, la primul antrenament fiind prezenti 24 de jucatori. In lipsa lui Ionut Popa, care a anuntat ca va veni joi, sedinta de pregatire a fost condusa de antrenorii secunzi Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu.
Singura noutate din lotul Politehnicii este Mircea Gheorghe, fotbalist ce a evoluat in ultimii trei ani la Jiul Petrosani si care a venit liber de contract in Copou.

Mijlocasul in varsta de 27 de ani a declarat ca a ales Iasiul pentru ca a dorit sa joace in Liga I la o echipa de traditie. "Am venit la Poli pentru ca este o echipa de traditie si vreau sa facem treaba buna. Am auzit multe lucruri frumoase despre Poli de la fostul meu coleg Iosif Kalai si pot spune ca si el a avut un cuvant de spus in alegerea mea. M-am inteles cu domnul Boca si urmeaza sa semnez un contract pe trei ani", a declarat Mircea Gheorghe.
Presedintele executiv Sorin Boca a mentionat ca lotul va fi intarit in pauza competitionala cu mai multi jucatori. "In afara lui Mircea Gheorghe, vom mai aduce trei sau patru jucatori si ne vom axa pe posturile de fundas dreapta, mijlocas dreapta si atacant", a precizat Sorin Boca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă