30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSpecialUPDATE. Jocuri Europene Baku: Brânză a adus primul AUR pentru România. Bronz...

UPDATE. Jocuri Europene Baku: Brânză a adus primul AUR pentru România. Bronz pentru Gherman

UPDATE. Ana Maria Brânză este prima reprezentantă a României care câștigă medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. Românca a învins-o, cu scorul de 15-11, pe Iana Zvereva din Rusia, în finala probei de spadă.

Simona Gherman a cucerit medalia de bronz după ce, în semifinale, fusese învinsă chiar de adversara Anei Maria, din ultimul act, Zvereva, cu scorul de 15-8.

–-

România are rezultate bune la scrimă în cadrul Jocurilor Europene de la Baku, acolo unde spadasinele Ana Maria Brânză şi Simona Gherman s-au calificat în semifinalele probei de spadă.

Ana Maria Brânză a trecut în sferturi de Catharina Kock (Finlanda), scor 15-4, urmând să joace în semifinale cu Erika Kirpu din Estonia, conform Mediafax.

Simona Gherman a învins-o în sferturi pe Giulia Rizzi, din Italia, scor 15-10, iar pentru un loc în finală va lupta cu Yana Zvereva, din Rusia.

Semifinalele vor avea loc în jurul orei 16.00. Concursul se desfășoară în cadrul Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, turneu aflat la primasa ediție.

Cele mai citite

Premierul Israelului se retrage din politică

După eşecul guvernului său format din opt partide, premierul israelian Naftali Bennett şi-a anunţat retragerea din politică şi nu va mai candida la următoarele...

Marea Britanie oferă un ajutor pentru Ucraina de peste un miliard de euro

Marea Britanie oferă un ajutor pentru Ucraina de peste un miliard de dolari, suplimentar față de sumele deja alocate. Decizia britanicilor a fost luată...

Lipsesc măsurile de dezvoltare a economiei. Cu noul Cod Fiscal banii sunt plimbați dintr-o parte în alta

Noul cod fiscal anunțat de Coaliția de guvernare arată clar dorința guvernanților de a aduce mai mulți bai la buget, însă din păcate, nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă