13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialJocuri Europene Baku: AUR pentru România la spadă feminin pe echipe

Jocuri Europene Baku: AUR pentru România la spadă feminin pe echipe

Echipa femină de spadă a României a cucerit medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, după ce a învins, în finală, echipa Elveției, cu scorul de 31-25.

La Baku, echipa României a fost formată din: Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop şi Amalia Tătăran. Aceasta este a doua medalie de aur pentru scrima românească la Baku, după ce Ana Maria Brânză s-a impus şi la individual, potrivit Mediafax.

România mai are o medalie de bronz la scrimă la Jocurile Europene prin Simona Gherman şi una de argint prin Tiberiu Dolniceanu.

Tot vineri, echipa României de sabie, formată din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu şi Mădălin Bucur, va juca în finală cu Italia.

Medalia de bronz în proba feminină de spadă a revenit Italiei, care a trecut, scor 40-36, de Rusia.

Totodată, medalia câştigată vineri de echipa de spadă este a treia a României la Jocurile Europene. Joi, Andreea Chiţu a cucerit aurul în finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat în cadrul Jocurilor Europene de la Baku.

 

 

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă