37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialJessica Biel - cea mai periculoasa celebritate de pe Internet

Jessica Biel – cea mai periculoasa celebritate de pe Internet

Jessica Biel a fost desemnata cea mai periculoasa celebritate de pe Internet de catre o companie ce dezvolta programe antivirus, aceasta sustinand ca numele actritei americane este asociat, in cautarile pe web, cu diversi virusi si programe de tip spyware, informeaza AOL News, citata de Mediafax.

In cautarile pe care fanii actritei le fac pe Internet, unul din cinci rezultate este un site web realizat special pentru a afecta alte computere. Anul trecut, aceeasi companie a realizat un raport care l-a avut ca rezultat pe Brad Pitt ca fiind "cea mai periculoasa" celebritate din online .

"Si cybercriminalii sunt pasionati de vedete", a declarat Jeff Green, vicepresedinte senior al diviziei de dezvoltare de produs al companiei McAfee. "Se asociaza cu vedete pentru a incuraja descarcarea de continut si software ", a mai spus el.

In raportul McAfee, pe locul doi dupa Biel s-au clasat Beyonce, Jennifer Aniston, Tom Brady si Jessica Simpson.

Jessica Biel, in varsta de 27 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". De asemenea, in ultima vreme ea a atras atentia publicului in urma relatiei cu cantaretul Justin Timberlake.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă