5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialItalia: Doi romani arestati dupa ce au batut un marocan

Italia: Doi romani arestati dupa ce au batut un marocan

Doi cetateni romani au fost arestati in localitatea italiana Polfer, din regiunea Bari, dupa ce l-au batut pe un tanar marocan, langa un pasaj de cale ferata, pe data de 25 iulie.

Marocanul s-a ales cu leziuni grave si fracturi in urma bataii pe care i-au aplicat-o romanii, informeaza agentia italiana de stiri Agi, citata de ziare.com.

Agresiunea a fost inregistrata de camerele video, iar cand politistii au analizat-o au constat ca mai multe persoane au trecut pe acolo, dar nimeni nu s-a oprit sa il scape pe tanar.

Cei doi agresori, Silviu Paca, de 29 de ani, si Dorel Ghioc, de 30 de ani, au fost identificati de carabinieri in gara Polfer, la cateva zile de la incident.

Au fost recunoscuti din filmarile video si arestati. A fost denuntata de asemenea si iubita unuia dintre romani pentru prostitutie. Se pare ca cei doi romani l-au batut pe marocan pentru ca a "incalcat" teritoriul lor.

Cele mai citite
00:00:34

Fostul președinte american Jimmy Carter participă la un memorial pentru regretata sa soție

Fostul președinte al Statelor Unite Jimmy Carter, care se află în îngrijire la domiciliu, a participat marți (28 noiembrie) la o slujbă de pomenire...

Cătălin Predoiu: mulțumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis mulţumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, condamnat...

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă