27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialIonel Danciulescu - 500 de meciuri în Liga I, Dinamo – în...

Ionel Danciulescu – 500 de meciuri în Liga I, Dinamo – în derivă

Fotbalistul echipei Dinamo Ionel Dănciulescu a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Petrolul Ploieşti, pierdut cu scorul de 1-2, în etapa a XXIII-a a Ligii I, că nu era momentul pentru un astfel de eşec, după o serie de trei victorii.

„A fost o primă repriză ­destul de bună a noastră, însă în a doua nu am mai reuşit să punem probleme. Pur şi simplu nu am mai reuşit să periclităm poarta Petrolului. Eram pe un drum bun, acum trebuie să o luăm de jos, să câştigăm următoarele partide şi sperăm că vom obţine un loc cât mai bun în clasament. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Nu era momentul să pierdem această partidă după trei victorii consecutive, dar asta este, trebuie să fim mai serioşi în tot ceea ce facem. Mi-e greu să spun ce a lipsit, avem două săptămâni în care vom analiza lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut astăzi. Noi am încercat să jucăm şi fazele periculoase ale Petrolului au venit pe contraatac, pe greşelile noastre individuale“, a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a precizat că a fost un meci special pentru el, având în vedere că a evoluat pentru a 500-a oară în Liga I. „Au fost multe greşelile. Am lăsat puţin de dorit la capitolul ­performanţă. Deocamdată cupele europene sunt ­foarte departe de noi, trebuie să fim realişti“, a mai spus el.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Petrolul Ploieşti, ­într-un meci din etapa a ­XXIII-a a Ligii I, în care Ionel Dănciulescu a evoluat pentru a 500-a oară în primul eşalon. Golurile gazdelor au fost înscrise de Bokila ‘8 (penalti) şi Sauvadet ’56. Pentru Dinamo a marcat Axente ’14.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă