25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialIohannis, pe Facebook: Aţi scris istorie, pentru prima dată online-ul a făcut...

Iohannis, pe Facebook: Aţi scris istorie, pentru prima dată online-ul a făcut diferenţa!

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a postat, duminică, pe Facebook, după anunţarea exit-poll-urilor, o imagine cu mesajul "Aţi scris istorie, pentru prima dată online-ul a făcut diferenţa" şi, apoi, mesajul: "Dragi români, ați fost niște eroi astăzi!".

Ulterior, a fost postat mesajul: "Dragi români, ați fost niște eroi astăzi!".

Citește și: UPDATE România și-a ales președintele. Klaus Iohannis – 51.6%. Victor Ponta – 48,4%, estimări IRES la ora 21:00. KIohannis – 51,5%, Ponta – 48,5%, potrivit CURS. Ponta – 50,9%, Iohannis – 49,1 potrivit Sociopol. Ponta – 49, Iohannis – 51, potrivit Romania TV. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul în diaspora continuă. Fiți atenți la numărătoare! PONTA nu a ieșit la declarații

"În această noapte, datorită vouă, începe o altfel de Românie. România pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a răzbunării. Votul și cuvântul vostru au pus temelia ei. Haideți ca prima cărămidă pe care o așezăm pe acest edificiu să fie una trainică! Votul nostru a fost și rămâne unul pentru rațiune, pentru dialog și responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra și în fapte", a scris, ulterior, pe pagina lui Iohannis.

Citește și: Ponta scrie pe Facebook după exit-poll-uri: Astăzi am făcut România puternică!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă