3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialIoan Ovidiu Sabău a demisionat de la FCM Târgu Mureş

Ioan Ovidiu Sabău a demisionat de la FCM Târgu Mureş

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, luni seară, la DigiSport, că va renunţa la funcţia de antrenor al formaţiei FCM Târgu Mureş, deoarece se consideră răspunzător pentru rezultatele slabe ale echipei ardelene, potrivit Mediafax.

“Acesta a fost ultimul meci la FCM Târgu Mureş. Sunt foarte afectat că n-am reuşit mai mult cu această echipă, am făcut alegeri greşite şi când am stabilit locul. Eu sunt cel răspunzător şi e normal să las pe altcineva să se ocupe de această echipă. Jucătorii îşi doresc foarte mult, dar nu-i mai pot ajuta. Am aşteptat să jucăm mai bine, publicul aşteaptă foarte multe şi e normal până la urmă să iau această decizie. Această echipă a fost mai mult dezavantajată de arbitraj. Îmi aduc aminte de meciul cu Steaua, cel cu Astra, nu ştiu de ce s-a spus că am fost avantajaţi. Şi azi arbitrajul a influenţat rezultatul”, a declarat Sabău.

Vicepreşedintele Claudiu Maior a declarat, tot la DigiSport, că dedică demisia lui Sabău şi arbitrajul din meciul cu Gaz Metan Mediaş celor care au comentat cât de mult a fost ajutată echipa în acest sezon: “Am încercat zilele astea să stau departe de acest scandal (n.r. – legat de arestarea preşedintelui CCA, Vasile Avram). Le dedic şi această demisie şi arbitrajul de astăzi celor care au comentat cât de mult a fost ajutată echipa în acest sezon. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare şi nu vom retrograda, pentru că există şi un Dumnezeu. Nu comentez demisia lui Sabău, dar vreau să am o discuţie cu el şi apoi să vedem ce vom face”.

FCM Târgu Mureş a fost învinsă, luni seară, în deplasare, scor 2-1, de formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a opta a Ligii I.

Cele mai citite

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă