37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialIoan Niculae scapă de detenție. Tribunalul Dâmbovița a decis eliberarea condiționată a...

Ioan Niculae scapă de detenție. Tribunalul Dâmbovița a decis eliberarea condiționată a magnatului

Tribunalul Dâmboviţa a decis, vineri, eliberarea condiţionată a omului de afaceri Ioan Niculae, condamnat în Dosarul Mită la PSD.

''În temeiul disp. art. 425 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestaţia formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie -Serviciul Teritorial Ploieşti, împotriva sentinţei penale nr. 974/27.05.2016 pronunţată de către Judecătoria Găeşti în dosarul nr. 2522/232/2016, intimat-condamnat fiind Niculae Ioan, aflat în Penitenciarul Găeşti. În temeiul disp. art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat cu procesul penal rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 15.07.2016'', este soluţia pe scurt a Tribunalului Dâmboviţa.

Vineri, în faţa judecătorului, Ioan Niculae a spus că a muncit în închisoare şi că nu a creat probleme, iar avocatul acestuia a susţinut că a îndeplinit fracţia de executare a pedepsei şi că a dat dovezi temeinice de îndreptare.

Ioan Niculae a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD" şi a executat pedeapsa din aprilie anul trecut.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă