Fiul unui procuror a batut un politist

Alin Carstea, fiul procurorului Ion Carstea, seful Sectiei Urmariri Penale a Parchetului Curtii de Apel Pitesti, l-a agresat fizic si verbal pe agentul principal adjunct Irinel Neagu, din cadrul Politiei Rutiere Mioveni. Mai mult, Alin Carstea a ...

Share

Stefan Dumitru Afrimescu 0 comentarii

13.10.2006 - 00:00
Alin Carstea, fiul procurorului Ion Carstea, seful Sectiei Urmariri Penale a Parchetului Curtii de Apel Pitesti, l-a agresat fizic si verbal pe agentul principal adjunct Irinel Neagu, din cadrul Politiei Rutiere Mioveni. Mai mult, Alin Carstea a reusit sa sechestreze si masina Politiei. Cazul de fata este al doilea de acest tip inregistrat in Arges, primul fiind cel al odraslei sefului Parchetului Judecatoriei Curtea de Arges.

Agent de politie calcat in picioare

Dupa cateva beri la pizzeria "Andra" din Mioveni, grupul galagios din care facea parte si Alin Carstea, fiul sefului Sectiei Urmariri Penale a Parchetului Curtii de Apel Pitesti, a urcat intr-un autoturism si a demarat in tromba cu Alin Carstea la volan. In dreptul benzinariei Bemo de pe soseaua Pitesti-Campulung, agentul Irinel Neagu, aflat in patrulare, a incercat sa opreasca din trafic masina condusa de Alin Carstea. In loc sa opreasca la semnalele agentului Neagu, Alin Carstea a calcat acceleratia si a disparut in tromba. A urmat o urmarire ca-n filme pana in zona localitatii Leicesti, unde seful postului de politie din Cosesti a incercat, fara succes, sa-l opreasca pe fugar. Masina condusa de Alin Carstea a ocolit "barajul" si a intrat in ograda unui localnic. Curtea cu pricina apartine chiar bunicilor lui Alin Carstea. Aflat in viteza, politistul care urmarea masina beizadelei procurorului Carstea a reusit sa opreasca in spatele locuintei bunicilor. Ceea ce a urmat au fost scene desprinse parca din filmele de actiune interzise minorilor. Cu o violenta iesita din co-mun, fiul de procuror i-a trimis politistului un pumn in plina figura, trantindu-l la pamant. A urmat o adevarata ploaie de lo-vituri cu picioarele unde s-au nimerit, politistul fiind transformat intr-un adevarat sac de box, totul sub un tir verbal imposibil de reprodus. Cu destule eforturi politistul a reusit sa se ridice si sa se retraga in asteptarea intaririlor. Alin Carstea si-a continuat deli-rul verbal, iar printre ulucile gardului si-a dat pantalonii jos, expunandu-si fundul gol.
Potrivit agentului Irinel Neagu, Alin Carstea, la data si ora mai sus precizate, a condus autoturismul in stare de ebrietate, fiind observat de politist la Pizzeria Andra consumand continutul mai multor sticle de bere. Tanarul s-a linistit doar la aparitia "mascatilor", fugind in padurea din localitate.

Cercetat pentru furt din automobile

Alin Carstea este un client mai vechi al politistilor din zona Cosesti, fiind suspectat de acestia ca facand parte dintr-o banda de hoti din masini, cu mai multe lovituri la activ. In urma ultimul eveni-ment, Carstea s-a ales cu un nou dosar penal, de aceasta data pen-tru ultraj.
Potrivit ultimelor informatii, seful Sectiei Urmariri Penale a Parchetului Curtii de Apel Pitesti, Ion Carstea, a depus nu mai putin de trei plangeri penale impotriva Politiei Mioveni. "Exista trei plangeri penale depuse impotriva Politiei Mioveni. Eu nu m-am dus la fata locului decat sa scot masina politiei din acea curte, unde era sechestrata de domnul Alin Carstea", a spus comisarul-sef Cristi Mihalcea, seful Politiei Mioveni.

Citește totul despre:

Comentarii