37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialIncidente intre suporterii stelisti si jandarmi

Incidente intre suporterii stelisti si jandarmi

Suporterii stelisti care au calatorit cu trenul catre Vaslui s-au incaierat cu jandarmii la sosirea in gara orasului moldav, miercuri dimineata, multi dintre fani fiind sub influenta bauturilor alcoolice. „O cascheta, un pulan, un cacat, un jandarm”, au scandat suporterii Stelei la sosirea in Vaslui, vazand ca sunt asteptati de un detasament al Jandarmeriei, care insa i-a temperat pe fanii „ros-albastri”. Pana la ora 12.00, in jur de 400 de suporteri stelisti au sosit la Vaslui, atat din Bucuresti, cat si din judetele apropiate. Fanii s-au adunat in Piata Civica din Vaslui, aproape de hotelul Racova, apartinand finantatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, unde este cazata delegatia Stelei.
O fanfara de la Barlad, adusa de presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, intretine atmosfera in Piata Civica, cantand inclusiv melodia „Maria” a formatiei Scooter.
Accesul pe stadionul Municipal din Vaslui a fost permis de la ora 14.30, biletele, in numar de 10.000, fiind epuizate inca de marti. Masurile de securitate au fost asigurate de 200 de jandarmi de la Vaslui si de 70 politisti comunitari, la care se vor adauga alti 300 jandarmi din Bacau.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă