19.5 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialIn luna martie, Delta Studio ofera un martisor minunat tuturor celor interesati...

In luna martie, Delta Studio ofera un martisor minunat tuturor celor interesati de amenajarea caminului

  • consultanta si proiect de amenajare gratuite, din partea unui arhitect de interior (care poate fi ales in functie de portofoliu de pe site-ul www.deltastudio.ro, rubrica Idei de amenajare);
  • asistenta in show-room si in santier din partea unui consultant de vanzari dedicat (aflat mereu la dispozitia dvs.);
  • preturi promotionale (discount special), valabile pe tot parcursul anului 2013;

Inscrieti-va pe  site-ul www.deltastudio.ro, la sectiunea PROMOTII si veti primit un cod unic format din 10 caractere (litere si cifre). Veti fi contactat de consultantul dedicat dvs si veti beneficia pe tot parcursul anul 2013 de aceste avantaje. Perioada de inscriere este valabila intre 01.03.2013 si 31.03.2013″

Amenajarea caminului, materializarea unui vis, implinirea unei aspiratii ar trebui sa fie o experienta creativa incununata de satisfactii. De multe ori, insa, se obtine contrariul: stres, nemultumire, un adevarat cosmar.

Dupa mai bine de 15 ani de experienta, noi, cei din grupul Delta Studio, preocupati in permanenta de satisfactia clientilor nostri, venim acum cu un concept integrator prin care suntem in masura sa va garantam cea mai placuta experienta de amenajare: Delta Studio.

Delta Studio a fost gandit anume, sa fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea solutiilor de amenajare, un laborator destinat experimentarii in avans a emotiei caminului visat. Va invitam sa creati alaturi de noi, intr-un spatiu care stimuleaza imaginatia, asistati de specialisti in domeniu(arhitecti si designeri de interior), avand la dispozitie o arhiva bogata de imagini, de materiale si de obiecte de design, acoperind toate tendintele actuale la nivel mondial pentru a putea simti in final senzatia de implinire adusa de certitudinea ca ati facut cea mai potrivita alegere, in acord cu gustul si aspiratiile dumneavoastra.

Pentru a putea avea viziunea integrala a spatiului amenajat, atat ca imagine, cat si ca buget, Delta Studio va pune la dispozitie toate materialele si obiectele necesare realizarii unei amenajari premium, de la placi ceramice, la mobilier si decoratiuni, de la producatori consacrati, ajutandu-va astfel si sa economisiti timp.

Dupa realizarea proiectului de amenajare, fidel cu ceea ce ne-am imaginat, urmeaza executia lucrarilor prin care se materializeaza acest proiect. Folosirea unor echipe calificate, verificate de noi prin ani de experienta comuna, care sa aiba la dispozitie materialele necesare la momentul potrivit, rezolvarea rapida a oricaror disfunctionalitati va va aduce satisfactia de a vedea cum zi de zi, pas cu pas visul se transforma in realitate.

V-am divulgat reteta, insa pentru a savura rezultatul aveti nevoie, pe langa ingrediente si de priceperea unui bucatar experimentat, asa ca va invitam la Delta Studio.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă