25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialImigrantă româncă, ÎNJUNGHIATĂ şi UCISĂ în Marea Britanie

Imigrantă româncă, ÎNJUNGHIATĂ şi UCISĂ în Marea Britanie

O imigrantă româncă a fost înjunghiată pe o stradă aglomerată din Ilford, Essex, în Marea Britanie, în noaptea de luni spre marţi, şi a murit, ulterior, la spital, transmite Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.

Tinerei i-a fost acordat primul ajutor de către paramedici care au condus-o la spital, însă medicii nu au putut să o salveze. Românca, a cărei identitate nu este precizată, a murit din cauza rănilor la Royal London Hospital, spre ora locală 2.00 (4.00, ora României).
 

Circulaţia rutieră pe străzile din zona în care a fost comisă înjunghierea a fost închisă, iar investigaţiile continuă.

Citeşte şi: Unde şi pentru ce poţi fi condamnat la moarte

Poliţia a confirmat că identitatea victimei este cunoscută, anunţând că nu o va dezvălui până când nu va informa rudele.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergând împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea. „Cineva zăcea pe jos în bucătăria restaurantului, dar am putut să văd doar picioarele”, a declarat o persoană care locuieşte în apropierea localului, pentru publicaţia Ilford Recorder. „Au tras storurile, pentru că oamenii se holbau. Nu am văzut atâta poliţie în viaţa mea. Am auzit prima dată despre acest lucru pe la miezul nopţii, când poliţia mi-a bătut la uşă să mă întrebe dacă am văzut ceva”, a declarat un bărbat în vârstă de 40 de ani care locuieşte pe strada pe care a avut loc atacul. „Erau poliţişti şi o mulţime de sirene. Cred că a fost înjunghiată în stradă şi că a fugit după aceea în bucătăria magazinului”, a declarat sursa citată, adăugând că există probleme cu prostituţia în cartier.

„Poliţia a fost chemată de Serviciul de Ambulanţă al Londrei, aproximativ la ora (locală) 0.15 (2.15, ora României), să constate înjunghierea unei femei pe Ilford Lane, în apropiere de intersecţia cu Loxford Lane”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane. „Ofiţerii au ajuns, iar femeia primea îngrijri pentru o rană prin înjunghiere”, a mai spus acesta, adăugând că victima a fost condusă la un spital din estul Londrei, unde a murit la ora locală 1.53 (3.53, ora României).

Citeşte şi: Rusia: Un cuplu de asasini stil „Bonnie şi Clyde“

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă